"VIŠE NIJE POPULARNA U SRBIJI, SAD ŽIVI U TURSKOJ!" Emina nije znala ko je Didi, a sada je stigao oštar odgovor od pevačice!
Foto: Petar Aleksić

prokomentarisala izjavu svoje koleginice

"VIŠE NIJE POPULARNA U SRBIJI, SAD ŽIVI U TURSKOJ!" Emina nije znala ko je Didi, a sada je stigao oštar odgovor od pevačice!

Stars -

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, nedavno je otvorila luksuzni salon lepote u Beogradu na vodi i tom prilikom ugostila predstavnike domaćih medija.

Sa njima je razgovarala o svim aktuelnostima, otkrila da li je suprug finansira, a potom komentarisala izjavu svoje koleginice Emine Jahović.

DIdi Džej
foto: Kurir televizija

Pevačica prilikom jednog intervjua nije mogla da se seti ko je Didi Džej, te su novinari upravo Dijanu sada pitali za komentar. Didi je bila jasna:

Emina Jahović
foto: Printscreen

- Nisam to ispratila. Dobro, možda nije mogla da se seti, ona više nije u Srbiji... Bila je popularna u Srbiji, sad živi u Turskoj, tako da verovatno ne prati, ipak godinama nije tu- rekla je Didi koja već neko vreme gradi karijeru u Americi.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

02:18

JA NEĆU DA SE POTPIŠEM, NEKE STVARI SE PROSTO NE RADE! Emina Jahović progovorila o koleginici sa kojom je imala VELIKI PROBLEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track