MILICA I DANICA UŽIVAJU NA PLAŽI DOK ŽARKO RADI PUNOM PAROM! Glumice koriste svaki momenat za odmor dok glumac piše scenario
Foto: Privatna arhiva

druženje u egiptu

MILICA I DANICA UŽIVAJU NA PLAŽI DOK ŽARKO RADI PUNOM PAROM! Glumice koriste svaki momenat za odmor dok glumac piše scenario

Stars -

Bračni par Milica Milša i Žarko Jokanović ovog leta se odmaraju u Egiptu, a s njima u društvu je i koleginica Danica Ristovski.

Milica Milša, Žarko Jokanović
foto: Damir Dervišagić

Odseli su u istom hotelu, pa tako imaju priliku da po ceo dan provedu zajedno. Doduše, više se druže dame, Milica i Danica, koje zajedno ćaskaju i odlaze na obližnju plažu ili sede u bašti hotela. Za to vreme Žarko piše scenario u sobi.

Izvor Kurira sa lica mesta ispričao nam je da scenarista ni na odmoru nema mira. Prepodne malo prošeta do mora, okupa se i sunča, a posle ručka, kad se vrate u hotel, on ostaje da piše, a Milica sa Danicom nastavlja da uživa u odmoru.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Inače, prijateljstvo između bračnog para i Danice Ristovski datira odavno. Koliko su bliski, pokazuje i to da je Žarko poverio Danici ulogu Lile u "Igri sudbine", koja je napisana po stvarnoj osobi. Tetka Milice Milše Lila bila joj je i ostala najveća životna podrška i inspiracija. Milica je od nje nasledila vedrinu i lepotu, a Žarko joj je iz zahvalnosti posvetio ulogu u svojoj seriji.

Stars Dodatak
foto: starsdodatak

Kurir.rs

Bonus video:

02:46

HRVATSKA JE ODUZIMALA IMOVINU I SREDSTVA NAŠIM BANKAMA! Simić: Potraživanja nikada nisu plaćena ZBOG OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track