FILIP CAR ZVANIČNO OBAVESTIO DA MU DOLAZI ANĐELA ĐURIČIĆ Odlučio da budu u ODNOSU, priznao pravu ISTINU, Aleksandra će biti BESNA?
Anđela i Car, Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

OPA

FILIP CAR ZVANIČNO OBAVESTIO DA MU DOLAZI ANĐELA ĐURIČIĆ Odlučio da budu u ODNOSU, priznao pravu ISTINU, Aleksandra će biti BESNA?

Stars -

Pobednica "Zadruga 6" Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car su pre nekoliko dana otputovali na romantično poklon-putovanje u Francusku, a danas su već uveliko na našim prostorima i nastavljaju da obaveštavaju fanove o skoro svakom svom koraku.

Car se danas uključio putem svog Instagram profila, i najavio je nešto što je mnoge ostavilo bez teksta.

- Znate ko mi danas dolazi u goste, ljudi? Malo sam se predomišljao sa Aleksandrom, da li bih to trebao da uradim ili ne. Daću joj jednu priliku za pomirenje. Toj jednoj osobi sa kojom sam bio dobar i u korektnim odnosima dve sezone i koje mi je dosta bilo i žao. To je Anđela Đuričić. Anđela Đuričić će biti neko ko će od mene dobiti prvi intervju od kako sam izašao iz Zadruge. Odlučio sam dati još jednu priliku za drugarstvo i prijateljstvo sa Anđelom, zato što ne smatram sebe lošim čovekom ili zlopamtilom. Još jedno mću joj ukazati poštovanje i poverenje. Još jedamput ću ispasti veliki prema njoj, biću pravi domaćin - rekao je Filip.

- "Pinkov igrač", "Debil", "Pljuni pa poliži sve", "Nista novo za njega s*re pa jede svoja g*vna. Bezkarakterni jadov" - glasili su samo neki od komentara.

Kurir

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track