RASTA SA RODITELJIMA PROŽIVEO PRAVU DRAMU, A OVOM DEVOJKOM JE ZAMENIO ANU NIKOLIĆ! Evo kako izgleda 12 godina mlađa izabranica!
Foto: Damir Dervišagić, ATA Images

RASTA SA RODITELJIMA PROŽIVEO PRAVU DRAMU, A OVOM DEVOJKOM JE ZAMENIO ANU NIKOLIĆ! Evo kako izgleda 12 godina mlađa izabranica!

Stars -

Reper Stefan Đurić Rasta sa bivšom suprugom Anom Nikolić ima ćerku Taru, koja je juče proslavila svoj 6. rođendan.

Stefan Đurić Rasta
foto: M.M./ATAImages

Na gala zabavi našli su se i Rastini roditelji Drago i Slađana Đurić.

Rastini roditelji vezani su za svoju unuku i vole da provode sa Tarom kvalitetno vreme. Ana je s Rastinim roditeljima u dobrim odnosima, pa je jednom prilikom napisala da je Tarin deda car.

Reper dolazi iz ugledne porodice intelektualaca. Rasta je rođen 1989. godine u Prištini, a kao mali se preselio u Beograd. Njegov otac Drago Đurić je profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu, a majka Slađana Đurić je profesorka na Fakultetu bezbednosti.

Stefan Đurić Rasta
foto: M.M./ATAImages

Reper, koji je rođen na Kosovu, jednom prilikom je ispričao da je njegovo napuštanje rodnog mesta bilo dramatično za porodicu i njega.

Ipak, snašao se u Beogradu i sada je uspešan muzičar za kojeg svi znaju. Rasta i Ana Nikolić rastali su se po rođenju ćerke Tare, a reper je nakon ljubavnog brodoloma sa bivšom suprugom sreću našao pored 12 godina mlađe Marije Balaban.

Marija u inostranstvu studira glumu i vrlo je popularna na TikToku, gde ima veliki broj pratilaca. Ona na društvenim mrežama deli savete devojkama i napominje da treba da cene sebe.

Da podsetimo, pevač Stefan Đurić Rasta i njegova bivša partnerka Ana Nikolić juče su proslavili 6. rođendan ćerkice Tare.

Za ovu priliku, popularni par je zakupio vilu u Beogradu, a dekoracije je po svemu sudeći iz Tarinog omiljenog crtanog filma "Pokemoni".

Preovladavaju žute boje, a da nisu žalili ni dinara, svedoči i to što su poručili frižider pun sladoleda kako bi se gosti rashladili po ovom vrelom danu.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track