DEJAN DRAGOJEVIĆ OBJAVIO RANE RADOVE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Tu je i fotka na kojoj "URINIRA PO NJOJ", sve se vidi, DRAMA GODINE
Dejan i Aleksandra, Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Youtube

šok!

DEJAN DRAGOJEVIĆ OBJAVIO RANE RADOVE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Tu je i fotka na kojoj "URINIRA PO NJOJ", sve se vidi, DRAMA GODINE

Stars -

Nakon što je pobednik ,,Zadruge 5" Dejan Dragojević nikad brutalnije ponizio bivšu verenicu Aleksandru Nikolić, on je objavio još jedan nizak udarac. Naime, Dejan je odlučio da dokrajči Nikolićevu, ali i njenog sadašnjeg verenika Filipa Cara, kog rijaliti fanovi nazivaju ,"krompirko".

Tim povodom, Dejan je objavio fotografiju kako urinira po krompiru, na koji je stavio sliku plave kose, aludirajući na Filipa i Aleksandru i time otkrio šta je Aleksandra radila u prošlosti.

Dejan je naglasio i da je čuveni rijaliti igrač Vita Tarot takođe urinirao po Aleksandri, a podsetimo, da su se na društvenim mrežama pojavile fotografije sa Nikolićevom u vrlo opuštenom izdanju.

Komentari su se nizali jedan za drugim, ljudi su šokirani Dejanovim izlaganjem, a među njima su se našli:

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/instagram/dejandragojevic

- "Ono kad bivši objavi rane radove bivše verenice", "Deki, zašto radiš ovo?" "Sad kad pukne veridba zbog zlatnog tuša" - bili su samo neki od komentara.

Kurir / Blic

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track