"LJUBIŠ URINIRANA USTA!" Dejan Dragojević brutalno odgovorio Filipu Caru, Aleksandri neće biti dobro nakon ovih reči!
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Shutterstock

isprozivao bivšu devojku

"LJUBIŠ URINIRANA USTA!" Dejan Dragojević brutalno odgovorio Filipu Caru, Aleksandri neće biti dobro nakon ovih reči!

Rijaliti -

Filip Car se u jednom od svojih javnih obraćanja ponovo osvrnuo na Dejana Dragojevića, bivšeg dečka Aleksandre Nikolić, koja mu je sada verenica, pa ga isprozivao i poručio mu da stavi prst na čelo i razmisli zašto sve njegove devojke uvek završe baš sa Filipom Carem:

- Ne znam zašto je i Dalila ostavila njega, da bi bila sa mnom, pa Aleksandra isto. Ja, da sam na njegovom mestu, zapitao bih se šta sa mnom nije u redu - rekao je Car.

Dejan je, naravno, momentalno reagovao na ove direktne provokacije, pa odgovorio u svom stilu, a onda najbrutalnije izvređao Aleksandru, podsetivši na gnusne uvrede koje joj je Filip upućivao:

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Instagram

- Zamisli tvrdiš da se neko je*e za pare. Zamisli tvrdiš da je u kriminalnim organizacijama za ubijanje ljudi. Zamisli tvrdiš za nekog da su mu urinirali po telu, ustima i kosi na jahti. I to nekom kapetanu, kom su seda mu*a i pegava od godine proizvodnje. Ko ovde ima falinku? Zamisli tvrdiš da je u Turskoj lizala anu*e. Zamisli tvrdiš da je podvodi njen prijatelj Miroslav. Zamisli i to ti verenica. Ljubiš urinirana usta - napisao je Dejan.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:10

Dejan Dragojević rođendan slavi uz luk, paštetu i paradajz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track