VRELA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ! Fotkom u kupaćem izazvala masovne reakcije, gornji deo joj jedva drži BUJNE GRUDI, a to je samo delić
Foto: Printscreen

mami poglede

VRELA DUŠICA JAKOVLJEVIĆ! Fotkom u kupaćem izazvala masovne reakcije, gornji deo joj jedva drži BUJNE GRUDI, a to je samo delić

Stars -

Voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević, redovno privlači pažnju javnosti svojom pojavom i atraktivnim izdanjima, a nedavno je nakon operacije grudi odlučila da uradi devijaciju nosa zbog zdravstvenih problema i ujedno ispravila nos, kao i liposukciju ruku i podbratka.

Dušica se skinula u beli bikini sa modernim dezenom, koji je istakao njene obline, a ono što je odmah svima privuklo pažnju jeste njeno bujno porsje, koje je jedva stalo u gornji deo bikinija, ali i zategnute noge i ravan stomak.

Atraktivna voditeljka slikala se na obali mora, a njeni fanovi nisu mogli da se zaustave sa komentarisanjem kada su videli koliko dobro Dušica izgleda.

Dušica Jakovljević
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Podsetimo, Dušica Jakovljević iz svog prvog braka ima dvoje dece, sina Ognjena i ćerku Anđelu, a mnogi su ostalu zabezeknuti koliko dobro voditeljka izgleda, obzirom da je imala dva porođaja.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:24

Dušica Jakovljević pokazala novi nos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track