RASTA ISKEŠIRAO 2.000 € ZA ĆERKIN ROĐENDAN! Luks žurka, na torti figurice od SVAROVSKI KRISTALA, a ovo je prvi put dozvolio Tari
Foto: M.M./ATAImages

svarovski kristala

RASTA ISKEŠIRAO 2.000 € ZA ĆERKIN ROĐENDAN! Luks žurka, na torti figurice od SVAROVSKI KRISTALA, a ovo je prvi put dozvolio Tari

Stars -

Pevač Stefan Đurić Rasta i njegova bivša partnerka Ana Nikolić pre dva dana proslavili su 6. rođendan ćerkice Tare.

Rasta je za proslavu Tarinog rođendana zakupio luksuznu vilu sa bazenom u elitnom delu Beograda, a potrudio se i da njegova mezimica uživa u svakom detalju. Reper je za žurku iskeširao 2.000 evra, kako prenose domaći mediji.

Stefan Đurić Rasta
foto: M.M./ATAImages

- Rasta je najslabiji na Taru i trudi se da joj ispuni svaku želju, a tako je i bilo kada joj je priredio žurku za 6. rođendan. Iznajmio je vilu sa bazenom, uposlio animatore, di-džejeve, a nije štedeo ni na hrani i piću, ali ni na dekoraciji prostora koji je bio ukrašen velikim balonima. Hranu je poručio iz jednog elitnog prestoničkog restorana, kao i torte i kolače. Potrudio se da Tarine omiljene letnje poslastice bude u izobilju, pa je iznajmio specijalna kolica sa sladoled. Takođe, Rasta je mislio i na Tarine drugare, pa je za sve pripremio male poklone - rekao je sagovornik, i dodao da reper ništa nije želeo da prepusti slučaju.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

- Budući da mala Tara ove jeseni kreće u predškolsko, Rasti je bilo važno da joj napravi žurku za pamćenje, pa je osim porodice i prijatelja na proslavi bilo dosta njenih drugara. U dogovoru sa Anom, dozvolio joj je da sama izabere stajling za žurku, ali i da prvi put stavi karmin na usne - rekao je izvor, i dodao da je Tara uživala u svakom trenutku na žurki.

- Žurka je trajala nekoliko sati, a na samom kraju Rasta je izneo veliku rođendansku tortu za slavljenicu. Nakon što su gosti izbrojali do šest, Tara je zamislila želju i oduvala svećice uz rođendansku pesmu koju su joj pevali - rekao je na kraju izvor.

Nikolićeva je otkrila da je naslednicu obradovala specijalnim figuricama životinja napravljenih od svarovski kristala koji u proseku koštaju oko 12.000 dinara.

- Poklonila sam joj figurice svih mogućih životinja. Skromnost je pokupila od mene jer važim za takvu ženu. Međutim, nismo slične kada je reč o poziranju jer ona to voli da radi. Prošle godine me je pitala zbog čega je blurovana na fotografijama, odnosno zašto je tretiram kao zaštićenog svedoka - rekla je Ana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track