CECA IMA DVE KUĆE U ŽITORAĐI! Luksuzni dom u centru sela s VIDEO-NADZOROM ful renoviran, u drugoj u dvorištu koze i svinje (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

CECA IMA DVE KUĆE U ŽITORAĐI! Luksuzni dom u centru sela s VIDEO-NADZOROM ful renoviran, u drugoj u dvorištu koze i svinje (FOTO)

Stars -

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u mestu Žitorađa u blizini Prokuplja, gde je i odrasla sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom, a danas uživa u luskuznoj vili na Dedinju.

U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video-nadzorom.

Koliko Cecini roditelji vole svoje rodno mesto najbolje govori i to da se nisu zajedno sa ćerkom preselili u Beograd već su ostali da žive upravo u mestu u kom je pevačica provela bezbrižno detinjstvo.

Svetlana Ražnatović
foto: Nikola Anđić

Cecina kuća je u centru varoši se velika kuća sa ogradom, dodatno je osigurana video-nadzorom. Meštani su nam rekli da ona pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.

Nalazi se u blizini pijace, odmah pored pruge. Na prvi pogled, niko ne bi pomislio da ona pripada Ražnatovićima. Kuća je ograđena visokim zidom i metalnom kapijom, jedna strana fasade je završena. U dvorištu drže koze, ali i svinje.

1 / 6 Foto: NIKOLA ANĐIĆ

Pevačica je svojevremeno iznenadila priznanjem da bi radije živela na selu, nego u Beogradu, ali joj obaveze još ne dozvoljavaju da učini taj korak.

- Volela bih da odem na selo, ali mi obaveze to ne dozvoljavaju... Gušim se u smogu u Beogradu, ali trpim... - rekla je svojevremeno Ceca, a da li je mislila na svoje rodno Žitorađe ili na nekom bližem manjem mestu, kao što je izabrao njen sin Veljko, nije poznato.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track