ONA JE PRED OLTAR ODVUKLA NAJVEĆEG ZAVODNIKA 90-IH: Upoznali su se u AVIONU, imaju sina, a svi kažu da izgleda kao milion dolara
Foto: Pritnscreen/Instagram

ONA JE PRED OLTAR ODVUKLA NAJVEĆEG ZAVODNIKA 90-IH: Upoznali su se u AVIONU, imaju sina, a svi kažu da izgleda kao milion dolara

Stars -

Pevač Goran Vukošić oženio se u tajnosti nakon 14 godina zajedničkog života sa partnerkom Nikolinom.

Goran i Nikolina su se sasvim slučajno upoznali u avionu, a ona je jednom prilikom progovorila o njihovom prvom susretu.

- Sasvim slučajno smo se sreli u avionu i učinilo mi se da ga poznajem, ali sam mislila da sam ga viđala po gradu. Stvarno tada nisam znala ko je on i eto danas uživamo u ljubavi koja traje više od decenije - rekla je pevačeva supruga svojevremeno za Grand.

Njih doje imaju i sina sa kojim često putuju na razne destinacije, pevač neretko objavljuje fotografije sa suprugom, a mnogi kažu da njegova lepša polovina izgleda kao milion dolara.

1 / 5 Foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Goran je nakon 14 godina zajedničkog života sa Nikolinom, odlučio da stane na ludi kamen, o čemu je sada progovorio.

– Tačno je, upravo smo venčani. Živimo zajedno 14 godina, trebalo je to ranije da se dogodi, ali nikad nije kasno – izjavio je Goran.

Ceremoniji venčanja prisustvovali su samo kumovi i sin kome je bilo posebno drago što prisustvuje venčanju svojih roditelja, a novopečeni bračni par odlučio je da umesto velikog veselja, ovaj čin obeleže u krugu najbližih.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:57

DA NJU SLUŠAM, HODALA BI KAO ČASNA SESTRA! Nataša Bekvalac progovorila o svom autfitu crne mačke JEDNU STVAR zamerila novinarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track