"DA SE PITAM NE BIH RADIO NIŠTA" Marović pronašao oazu mira: Lepše mi je da sam na barci uz more, NISAM JEDAN OD ONIH! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

KURIR TV

"DA SE PITAM NE BIH RADIO NIŠTA" Marović pronašao oazu mira: Lepše mi je da sam na barci uz more, NISAM JEDAN OD ONIH! (VIDEO)

Stars -

Pevač Bojan Marović ovog leta, poput mnogih kolega, radi u Crnoj Gori, ali nalazi vreme i za odmor.

Kada ne nastupa, ide u svoju oazu mira koja se nalazi u mestu Buljarice.

- Da se pitam, ne bih radio ništa. Leto je, dovoljno je što radim tokom cele godine, mnogo mi je lepše da sam tamo na barci uz more, ali okej. Hvala Bogu ima dosta koncerata i svega, ali svakako posle natupa uvek trčim u Buljarice - izjavio je pevač.

00:58

DA SE PITAM NE BIH RADIO NIŠTA Marović pronašao oazu mira: Lepše mi je da sam na barci uz more, NISAM JEDAN OD ONIH!

Potom je priznao da nije bio preterano vredan u prethodnom periodu:

- Treba biti samokritičan, nisam od kolega koji kažu 'razbio sam'. Bilo je lepog posla, ali nisam bio dovoljno ažuran sa muzikom, mogao sam biti malo progresivniji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

POKUPILI SU ME I 14 DANA DRŽALI NA UŽASNOM MESTU! Bojan Marović progovorio o traumatičnom iskustvu sa putovanja: BILO JE STRAŠNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track