TAJNA VEZA CARA I DEJANOVE DEVOJKE? Dragojević će POLUDETI kada sazna, Filip sve priznao
Filip Car i Dejan, Foto: Petar Aleksić, Ana Paunković

šok

TAJNA VEZA CARA I DEJANOVE DEVOJKE? Dragojević će POLUDETI kada sazna, Filip sve priznao

Stars -

Filip Car i Dejan Dragojević redovno se prozivaju po društvenim mrežama, a kako kako se saznaje, Car odlično poznaje i Dejanovu verenicu Jovanu, pa se veruje da Dragojeviću neće biti prijatno kada sazna detalje njihovog navodnog poznanstva.

Naime, Careva sestričina je verena za Jovaninog ujaka, a Dejan o tome još ništa ne zna.

Tajna veza Dejanove devojke i Cara
Tajna veza Dejanove devojke i Carafoto: Nenad Kostić

„Filip je Jovanu upoznao pre nego što je ona počela da se zabavlja sa Dejanom. Kada je izašao iz Zadruge i povezao ko je Dekijeva devojka nije mogao da veruje. Koliko znam, oni su se čak pratili i na Instagramu, ali kada se ona upustila sa Dejanom u vezu Cara je blokirala. Jovana nikada nije rekla Dejanu da Filipa poznaje lično, a videli su se dva, tri puta sigurno. Careva sestričina se verila za Jovanovog ujaka i tako se njih dvoje poznaju. Mnoge intimne stvari koje Car zna o Dejanu i Jovani on je saznao od sestričine. Čak se Car šalio da treba svi zajedno da izađu i da obećava da neće opet da skine Dragojeviću curu. Ne znam što mu Jovana nije odmah sve rekla i priznala da poznaje Cara“, kaže izvor upućen u ovu priču i dodaje:

„Car i Jovana su se prvi put upoznali u Novom Sadu, ja ne smem da garantujem, ali mislim da je Filip čak petljao nešto sa Jovaninom baš dobrom drugaricom, pa su se i drugi put našli u istom društvu. Nikad se nisu oni međusobno muvali, ali eto, koliko je sve povezano, ko bi rekao. Verujem da Dejanu neće biti pravo što mu devojka nije rekla da zna Cara“.

Tajna veza Dejanove devojke i Cara
Tajna veza Dejanove devojke i Carafoto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

Filip je ovu priču i sam potvrdio.

„Da, da, Jovanin ujak se verio sa ćerkom moje sestre. Ne bih o tome jer oni nemaju veze sa medijima i celom ovom pričom. O Jovani znam sve najbolje, cura na mestu i to je to, njoj i Dejanu želim svu sreću“, rekao je Car.

Kurir / Star

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track