"SLUČAJNO SAM OKAČIO STORI, ŠALA JE BILA NESLANA" Joksimović šokirao: Tog dana smo bili najčitaniji Đoković, Putin i ja! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"SLUČAJNO SAM OKAČIO STORI, ŠALA JE BILA NESLANA" Joksimović šokirao: Tog dana smo bili najčitaniji Đoković, Putin i ja! (VIDEO)

Stars -

Glumac Saša Joksimović je izazvao buru u javnosti kada je samo hteo da se našali sa suprugom.

Naime, on je osmislio tu šalu, ali je slučajno to obelodanio svim svojim pratiocima, pa su ljudi bili u čudu.

01:15

SLUČAJNO SAM OKAČIO STORI, ŠALA JE BILA NESLANA Joksimović šokirao: Tog dana smo bili najčitaniji Đoković, Putin i ja!

Ovog puta, glumac je gostovao u "Pulsu Srbije" kada

- Napisao sam nešto kao da se rastajemo, to je bila fora, ona je bila u Turskoj, a ja sam snimao. Hteo sam da napravim šalu, ali ispala je neslana. Treba se uvek šaliti. Treba se intimno šaliti, a ne javno. Samog sebe, ali i medije, sam iznenadio. Hteo sam njoj da pošaljem, ali sam slučajno okačio stori, trebalo bi da kupim nov telefon. Ostavio sam telefon sa strane, počelo je brdo poruka, pa sam obrisao tu objavu. Tog 13. jula smo najčitaniji bili Đoković, Putin i ja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:13

TRUDIM SE DA SINU USADIM TRADICIONALNE VREDNOSTI! Saša Joksimović progovorio o porodici i otkrio kako vaspitava sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja