JK IZAZVALA PRAVI HAOS! Nakon brojnih reakcija na Karleušinu "Takitu", oglasila se poznata reperka i šokirala OVIM REČIMA
Foto: Printskrin / You Tube, Petar Aleksić

NA prvo slušanje PESMA JE ušla u uši narodu

JK IZAZVALA PRAVI HAOS! Nakon brojnih reakcija na Karleušinu "Takitu", oglasila se poznata reperka i šokirala OVIM REČIMA

Stars -

Velika prašina se podigla povodom najnovijeg albuma Jelene Karleuše koji nosi naziv "Alfa" i pesama koje čine album koji je pevačica izdala posle 11 godina.

Kao autorka mnogih tekstova potpisuje se reperka Sajsi MC, a pesma "Takita" napravila je ozbiljan pozitivni šok i na prvo slušanje ušla u uši narodu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen YT

Kako su se društvene mreže usijale od komentara za reči pesme, koje su potpuno u provokativnom i bezobraznom fazonu po kome je reperka inače poznata, oglasila se i Sajsi MC.

Sajsi MC, Ivana Rašić
foto: Printscreen/Instagram

Reperka je objasnila zašto je baš takvu pesmu napisala za Jelenu.

- Vidim vrlo burne reakcije, pa da dodam sa JK sam radila na temi oslobađanja ženske seksualnosti i vrlo važno, ona to super iznosi - komentarisala je Sajsi MC na društvenoj mreži Iks (nekadašnji Tviter).

inače, vodeća numera Karli bitch za jedan zabeležila je milion pregleda na Jutjubu, a spot koji je prikazan parira onim koji lansiraju svetske zvezde.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

01:30

JELENA KARLEUŠA NAJAVLJUJE NOVA IZNENAĐENJA! Posle žurke za najbliže, sprema se promocija novog albuma Alfa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track