FUTA UZVRAĆA UDARAC POSLE ŠOK OPTUŽBI ACE LUKASA: Davali smo šakom i kapom, ispada sad da uterujem DUGOVE! Izvršitelji su tu...
Foto: Printscreen

FUTA UZVRAĆA UDARAC POSLE ŠOK OPTUŽBI ACE LUKASA: Davali smo šakom i kapom, ispada sad da uterujem DUGOVE! Izvršitelji su tu...

Stars -

Aleksandar Radulović Futa kaže da je angažovao ljude koji su nadležni da se bave autorskim pravima njegove pokojne supruge Marine Tucaković, te i da ga ne zanima što ga folker sada blati preko medija!

Nakon što je Aca Lukas izneo šok detalje o pokojnoj Marini Tucaković i navodnim malverzacijama vezana za autorska prava njenog supruga Aleksandra Radulovića Fute i nje, navodeći da su na razne načine pelješili pevače, sada se kompozitor oglasio i rekao da se samo bori za autorska prava, te da mu nije jasno odakle priča da su na bilo koji način nezakonito pevačica uzimali pare.

- Ne znam šta Aca Lukas sada priča, nisam pratio, ali ako su izvršitelji uključeni u priču, kako kaže, onda mora da postoji razlog za to. Ja sam angažovao ljude koji se bave tim stvarima. Ne znam samo kakve veze imamo Marina i ja sa Sašom Popovićem i u kakve nas to priče uvlači. Znam da postoje neke stvari koje pevači treba da vrate, a tiču se duga na konto duga. Mi smo davali šakom i kapom, maltene damo pesmu, pa će da plate kad plate, nije bilo važno. Sad ispada da mi uterujemo neke dugove, a ja samo hoću da se zna čija su i za šta autorska prava - rekao je Futa.

- Pozovite advokate ako vas zanima i oni će sve da vam objasne. Na kraju će ispasti da Marina i ja dugujemo ljudima silne pare, a zapravo je obrnuto. Svakog dana me ljudi zovu da pričam na tu temu, a sve sam već rekao - dodao je Radulović.

kurir.rs/republika

Bonus video:

01:51

JELENA KARLEUŠA BESNA KAO RIS! Šuška se da joj je Futa ugasio Jutjub kanal, razočarano poručila: Taj čovek me ucenjuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track