"IMAO SAM UDES NA MOTORU, ŽENA ME POKOSILA KOLIMA" Bojanić kupuje Forda iz 1929. godine kakvog je imao KRALJ ALEKSANDAR! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"IMAO SAM UDES NA MOTORU, ŽENA ME POKOSILA KOLIMA" Bojanić kupuje Forda iz 1929. godine kakvog je imao KRALJ ALEKSANDAR! (VIDEO)

Stars -

Ekipa Kurir televizije i dalje krstari crnogorskim primorjem, pa nas je tako put naveo u Baušiće, a tamo se nalazi Miloš Bojanić.

Voditelj Ivan Gajić je posetio vilu pevača u Baošićima, pa spazivši njegov brod na moru, upitao ga je za šta ga najviše koristi:

- Isključivo ga koristim za ribolov, večeras startujem, imao sam probleme sa nekim delom zbog stajanja. Prošle godine sam imao udes na motoriću, jedna žena me oborila sa kolima i polomio sam ključnu kost, uopšte nisam mogao da uđem na brod. Ove godine je bilo malo problema, ali sam sve sada sredio i te deloveo popravio. Ovde je jako teško naći majstora za bilo šta.

01:17

IMAO SAM UDES NA MOTORU, ŽENA ME POKOSILA KOLIMA Bojanić kupuje Forda iz 1929. godine kakvog je imao KRALJ ALEKSANDAR!

Potom se osvrnuo na Forda kojeg je kupio i tvrdi da je veoma lep:

- Sada završavam jednog lepotana mnogo lepog, u pitanju je Ford iz 1929. godine. Takvog je nekada imao naš kralj Aleksandar. Biće izuzetno lep, trenutno mu se radi instalacija.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:20

Milos Bojanić kao Bata Stojkovic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja