KRISTIJAN NE ODUSTAJE OD OBRAČUNA S CAREM! On je miš, a ja lav, kako bez kaveza da dođe u Beograd! Ne oprašta mu UVREDE!
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

nastavlja se

KRISTIJAN NE ODUSTAJE OD OBRAČUNA S CAREM! On je miš, a ja lav, kako bez kaveza da dođe u Beograd! Ne oprašta mu UVREDE!

Rijaliti -

Kristijan Golubović ne odustaje od namere da se obračuna sa Filipom Carem, koga je prvo čekao na velikom superfinalu Zadruge 6, a zatim na Dedinju, ispred zgrade Pinka, međutim, oba puta je Car "ispalio".

Kristijan Golubović
foto: Ata Images

Naime, Filip se ni dan-danas nije pojavio u Beogradu, pa mnogi smatraju da nije dovoljno hrabar da stane ispred Golubovića i oči u oči reši sve nesuglasice. Kristijan je objasnio šta bi se dogodilo kada bi Filip ipak odlučio da ga pozove i pojavio se.

- Filip je miš, što se boji svih mačaka....i sada zamislite, da bi ispao mangup pred kamerama u Zadruzi, rekao je da dođem na finale i da mu p**** k****? A ja kralj svih mačora, lav! I kako onda bez kaveza da dođe u Beograd? - rekao je Kristijan, pa dodao:

Kristijan Golubović, Filip Car
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

- On misli da bih ga ja tukao, a ja ga ne bih napao, prosto, njegov strah od mačaka je prevelik i smatra da nema šta da traži u Beogradu - objasnio je on.

Kurir/ Republika

Bonus video:

05:36

ZNAM MNOGO GORE STVARI O ZVEZDANU! Kristijan Golubović progovorio o Slavnićevoj kriminalnoj prošlosti: POMENUO UBISTVA I GROBLJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track