RANI RADOVI TEE TAIROVIĆ! Evo čime se bavila pre slave i plastičnih operacija S njim snimala ljubavne scene, on oženio VODITELJKU
Foto: Kamarad produkcija

RANI RADOVI TEE TAIROVIĆ! Evo čime se bavila pre slave i plastičnih operacija S njim snimala ljubavne scene, on oženio VODITELJKU

Stars -

Pevačica Tea Tairović, pre šest godina glumila je u spotu svog kolege, takođe takmičara "Zvezda Granda", Mirčeta Radulovića.

Tea Tairović
foto: Kamarad produkcija

Tea Tairović danas je jedna od najpopularnijih pevačica svoje generacije, a u junu ove godine održala je i prvi solistički koncert na beogradskom "Tašmajdanu". Takmičila se u "Zvezdama Granda", snimila je duet sa Šabanom Šaulićem, a vrhunac svoje dosadašnje karijere doživela je hit pesmom "Hajde" koju izvodi uz orijentalni ples.

Tea Tairović
foto: Screenshot Youtube

Iako se čini da o Teairovićevoj znamo sve, mnogima je promakla činjenica da je pevačica nekada glumila u spotu svog kolege.

1 / 5 Foto: Screenshot Youtube

Naime, ona se pojavljuje u kadrovima za pesmu "Hodam po šinama", koju je Mirče snimio 2017. godine. Njih dvoje glume ljubavni par, grle se, drže se za ruku, Mirče je u jednom trenutku prosi, a ona ga odbija i beži od njega.

Ono što je primetno je da Tea uopšte ne liči na sebe, jer tada nije radila plastične operacije kojima je kasnije sredila grudi i lice.

Ana Radulović, Mirče Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Mirče je suprug voditeljke Ane Radulović, koja će biti jedna od domaćica "Zadruge Elite", a koja važi za jednu od najatraktivnijih žena sa domaće javne scene.

Kurir/ Informer

Bonus video:

01:53

INTIMNI SNIMCI POZNATIH LIČNOSTI! Severina, Suzana Mančić, Tea Tairović i mnoge druge: Prečica do uspeha ili propadanja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja