KURIR OTKRIVA! Koncert Ane Nikolić u Areni još NIJE OTKAZAN! Pevačica i dalje na STENDBAJU: Ovo su svi detalji
Foto: Damir Dervišagić

još ima nade

KURIR OTKRIVA! Koncert Ane Nikolić u Areni još NIJE OTKAZAN! Pevačica i dalje na STENDBAJU: Ovo su svi detalji

Stars -

Ana Nikolić još uvek zvanično nije odložila ili otkazala svoj veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, najavljen za 7. oktobar ove godine.

Kako Kurir saznaje, iako se u medijima pojavila informacija da je koncert definitivno otkazan jer je obustavljena prodaja ulaznica, to ne znači da nastupa neće biti.

Ana Nikolić
foto: Zorana Jevtić

To nam je potvrđeno i iz kompanije koja se bavi prodajom ulaznica.

- Koncert još uvek nije otkazan ili odložen, a organizator radi sve što je do njih da se on održi. Trenutno je samo zaustavljena prodaja ulaznica. Čim budemo imali zvanično obaveštenje, ukoliko se događaj otkaže ili odloži, biće omogućen povrat novca - navodi se u mejlu ove kompanije.

Podsetimo, i sama Ana je nakon više skandala s njom u glavnoj ulozi, koji su potresli region, istakla da ne odustaje tek tako lako, pa je obećala da će koncert održati, kao i da je tek sad čeka mnogo posla.

Ana Nikolić
foto: Hype produkcija

- Predaja nije opcija! Arene će biti! - naglasila je nedavno Ana, što s obzirom na saopštenje koje smo dobili i dalje postoji kao mogućnost.

I Anin bivši poslovni saradnik Saša Mirković nedavno je izjavio da su karte za koncert povučene iz prodaje jer ne postoje uslovi da se zakazani spektakl u Areni održi.

Ana Nikolić, Saša Mirković
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Shutterstock

- Ana nije u stanju da održi koncert, generalno nije u mogućnosti. Koncert nije definitivno otkazan, ali jeste zaustavljena prodaja karata. Jednostavno ne postoje tehnički uslovi, i to pre svega od strane izvođača - rekao je Mirković i dodao da je pevačica imala problem da održi i manje nastupe, kao i da bend koji treba da je prati više ne postoji.

Stars Naslovna, Stars Naslovna 22.08.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

02:08

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track