SVE O ŽIVOTU SANDRE MELJNIČENKO PRE UDAJE ZA NAJBOGATIJEG RUSA Muž joj težak 24 milijarde $, a evo kako je ona u BG skromno živela
Foto: Profimedia

SVE O ŽIVOTU SANDRE MELJNIČENKO PRE UDAJE ZA NAJBOGATIJEG RUSA Muž joj težak 24 milijarde $, a evo kako je ona u BG skromno živela

Stars -

Srpkinja Sandre Meljničenko, koja je nekad bila u grupi "Models", udata je za najbogatijeg Rusa Andreja Meljničenka. Prema "Forbesu", njegovo bogatstvo procenio je na neverovatnih 24 milijarde dolara.

Sandra je pre dve i po decenije bila u estradnoj grupi, dok joj je život bio mnogo manje luksuzan nego danas.

Jednom prilikom je pokazala stan u srpskoj prestonici, u kojem je tada živela sa majkom Vanjom. Stan je bio jednostavan, bez mnogo detalja, a tada je isticala kako joj je u njemu baš sve potaman.

O Sandrinom emotivnom životu se i pre Andreja mnogo pričalo, pa je javnosti poznato da je bila u ljubavi sa bivšim košarkašem Markom Jarićem, koji je nekoliko godina kasnije bio u kratkom braku sa svetski poznatom manekenkom Adrijanom Limom.

Marko Jarić
foto: Profimedia

Denser Gagi Đogani je svojevremeno pričao o romansi koju je, kako tvrdi, imao sa Sandrom.

- Ja sam nju angažovao na nekim mojim spotovima. Bili smo zajedno nekih par meseci... O njoj sve najbolje mislim, odvajala se od te grupe "Modlesice"... Ostavila je dobar utisak. Pametna, baš je po pitanju posla bila neko ko gazi, drago mi je što je uspela - izjavio je Gagi jednom prilikom za emisiju "Ekskluzivno".

Gagi Đogani
foto: Pritnscreen

Sandra je, inače, prvi novac zaradila kao manekenka, a modelingom se dugo bavila, pa je širokoj javnosti bila poznata po lepoti.

Bivši menadžer i prijatelj Sandre Meljničenko Milan Vrbić Vrba tvrdio je nedavno da se bivša modelsica nije udala zbog novca i da stvarno voli Andreja.

Andrej Meljničenko, Sandra Meljničenko
foto: Valeriy Levitin / Sputnik / Profimedia

- Sandra stvarno voli Andreja, novac je nikada nije zanimao. Kada ga je upoznala, već je odlično zarađivala od modelinga i pevanja, pa joj njegovo bogatstvo nije ništa značilo. Najbitnije joj je bilo da bude srećna, a sreću je pronašla pored Andreja! Njega bi svaka žena poželela... Rođen je u radničkoj porodici, sve je stekao sam, a i Sandra je krenula od nule. Njih vezuje ogromna ljubav! Najbitnije im je da sačuvaju porodicu, sin i ćerka su im centar sveta. Sandra je baš vezana za majku i svekrvu, koje su stalno kod nje. Veliki novac je velika odgovornost. U njihovim firmama je zaposleno maltene milion ljudi. Uz to, Sandra se bavi i humanitarnim radom - kazao je on tada.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:13

JK i Devito

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track