"NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH" Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela
Foto: Nemanja Nikolić

kurir tv

"NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH" Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

Stars -

Pop diva Jelena Karleuša samo nedelju dana od objavljivanja 11. studijiskog albuma "Alfa" koji ruši rekorde slušanosti, objavila je i drugi, 12. album u svojoj karijeri "Omega", a za medije je napravila konferenciju povodom lepih vesti.

Karleuša je pred našom kamerom progovorila o svim detaljima novog albuma, koliko je novca uložila u nove projekte, ali se dotakla I privatnog života.

04:59

NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

- Ne mogu da kažem da je ova diskografska pauza značila i da ja nisam bila vrlo prisutna svih ovih 11 godina medijski. Kroz druge formate, doduše. Upravo zbog pauze sam publici poklonila dva albuma za sedam dana, što niko nikad nije uradio. To je moje hvala što su ovoliko čekali - kaže Karleuša.

Potpisana je kao autor muzike i tekstova što potvrđuje da je dala ozbiljan pečat ovom albumu.

- Ja sam neko ko je odivek bio inspiracija tekstovima pisanim za mene. Zato su mi i ljudi verovali jer sam ja bila idejni pokretač. MOgli su da se povežu sa mnom ti tekstovi. Ovo je bio normalni sled događaja da se posle 30 godina karijere ostvarim kao autor. Imam ja razne talente za koje vi ne znate, lepo crtam i pišem. Mlada sam, tek sam počela, otkrivaćete vi još puno mojih talenata - kaže pevačica.

Milan Stanković pojavio se kao koautor na pesmi "Ludilo", što su mnogi protumačili kao njegov povratak iz monaškog života na estradno nebo.

Jelena Karleuša, Milan Stanković
foto: Pritnscreen/Instagram, Nenad Kostić, Sonja Spasić

- On je jako specifičan kao pevač, kao umetnik, kao kompozitor. On je mnoge svoje hitove sam napisao. Dugi niz godina razgavaramo o saradnji, sad se desila ova balada, što ne znači da se neće desiti duet. Drugačiji smo, ali i slični u odnosu na ostatak estrade. Pesma ima neverovatno dobre kritike - dodaje JK.

A na pitanje da li se njenim ćerkama Niki i Atini više dopada Alfa ili Omega, Karleuša kaže:

- Ako pitate moje ćerke koja im je omiljena pesma, one će reći svaka. Sviđaju im se i balade, ali i brze pesme koje su prisutne na Tiktoku, one su ta generacija. Ponosne su što Tiktok gori od mojih pesama. Preskočila sam čitavu generaciju za ovih 11 godina i sad moram da osvojim ovu novu - iskrena je Jelena.

Jelena Karleuša, Nika Tošić
foto: Nemanja Nikolić

Karleušina mlađa ćerka dospela je u žižu javnosti kad je branila majku od napada na internetu.

- Ja sam najponosnija majka na svetu jer prvenstveno imam divno vaspitanu decu koje su skromne i dobre učenice, koje su za ponos. S druge strane sam tužna što su moja deca na udaru i što moraju da brane majku. To je jako teško svakom detetu kad mu napadaju majku - ističe Jelena i za kraj razgovora otkriva ima li neku neostvarenu želju:

- Ne, zato što smatram da ću živeti dovoljno dugo da ću sebi ostvariti sve želje. Jedna od onih koju ću sigurno ostvariti je svetski uspeh. Na ovaj ili onaj način, verujte, tako će biti - kaže JK, koja u septembru sprema još jedno veliko iznenađenje za svoju publiku.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track