BUBA KORELI PONOVO ŠOKIRA: Nakon snimka kako čupa i vuče devojku, isplivao novi VIDEO! Reper sada iz WC-a provocira Karleušu!?
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

ŠTA ĆE JELENA REĆI NA OVO?

BUBA KORELI PONOVO ŠOKIRA: Nakon snimka kako čupa i vuče devojku, isplivao novi VIDEO! Reper sada iz WC-a provocira Karleušu!?

Stars -

Buba Koreli bio je glavna tema medija pre nekoliko dana kada se pojavio snimak kako reper svoju jednu od dve devojke koje ima, čupa za kosu i vuče po ulici. Reper se povodom ovoga nije oglašavao, međutim na društvenim mrežama je vrlo aktivan.

Buba Koreli
foto: Pritnscreen/Instagram

Buba je na svom TikTok profilu objavio video gde peva novu pesmu Jelene Karleuše "Karly bič". Na snimku se može videti da se reper nalazi u WC-u Koreli je otpevao refren pesme, a koliko se može videti po komentarima na snimku nekima se učinilo da provocira Jelenu pa su komentari bili sledeći: "Krivo ti što ti nemaš hit", "Jel ti to hoćeš rat sa Karli", "Pevaj pevaj tek ćeš pevati njene pesme", "Falširaš dečko" i mnogi drugi.

Podsetimo, bosanski reper, fizički i psihički maltretirao je svoju dugogodišnju partnerku P. C. a video stravičnog nasilja procurio je u javnost.

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

Buba Koreli maltretira devojku na ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track