"ZALJUBILA SAM SE U FANA" Ana Nikolić ima dečka! Objavila fotku, a onda sve ŠOKIRALA: Emotivna budala koja veruje u LJUDE, ČAST...
Foto: Printscreen

"Devojke, ne budite kao ja"

"ZALJUBILA SAM SE U FANA" Ana Nikolić ima dečka! Objavila fotku, a onda sve ŠOKIRALA: Emotivna budala koja veruje u LJUDE, ČAST...

Stars -

Pevačica Ana Nikolić, koja je nedavno bila glavna tema na srpskoj estradi pošto je rasinula saradnju sa producentom, nakon čega su isplivali videi sa njenim licem u krastama, na svom Instagram profilu se oglasila i napisala kako se zaljubila u svog fana.

Naime, pevačica je prvo podelila dve fotografije sa nepoznatim muškarcem, a u potpisu za sliku je napisala Todor sa dva srca. Posle toga je napisala:

- Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo. Ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže. Zloupotrebljava moju prostodušnost i iskrenost kao stil života. Naravoučenije. Nemam. Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast... Imam naravoučenije u stvari "Devojke ne budite kao ja" - napisala je Ana na Instagramu.

kurir.rs

Bonus video:

02:08

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track