LUKSUZNO IMANJE NATAŠE BEKVALAC: Uložila bogatstvo, a sad ga izdaje za 800 evra! One su se tu VENČALE, on snimio spot (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

RAJ NA ZEMLJI

LUKSUZNO IMANJE NATAŠE BEKVALAC: Uložila bogatstvo, a sad ga izdaje za 800 evra! One su se tu VENČALE, on snimio spot (FOTO)

Stars -

Nataša Bekvalac poseduje imanje u Čeneju, koje je uredila po svom ukusu, a koje odiše suvim luksuzom.

Salaš pevačice prostire se na čak 3.500 m2. Za njegovo uređivanje je, kako su mediji tada prenosili, uložila čitavo bogatstvo, a ako fotografije velelepnog imanja živ su dokaz tome.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir TV

Prostrano dvorište ograđeno je zelenom ogradom, a kako se imanje nalazi daleko od naseljenog mesta, mir i privatnost su zagarantovani.

U dvorištu se nalazi i luksuzni bazen u kojem se njena porodica opušta tokom letnjih dana, a oko kojeg se nalaze ležaljke i fotelje.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Natašina luksuzna nektetnina poseduje dve velike dnevne sobe opremljene udobnim i unikatnim ugaonim garniturama, velikim plazma televizorom, a boje zidova savršeno se uklapaju uz nameštaj.

Pored toga, u kući se nalaze i nekoliko spavaćih soba i kupatila koje u, takođe, premljena luksuzno i sa stilom.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Pevačica je posle pandemije odlučila da svoj salaš iznajmljuje za privatne proslave, te tako za jedan dan može zaraditi čak 800 evra.

Njena koleginica Katarina Grujić i njen muž Marko Gobeljić su upravo tamo upriličili opštinsko venčanje, kao i Tamara Milutinović i njen suprug.

Mnogi spotovi su takođe snimljeni na ovoj lokaciji, a jedan od njih je spot za pesmu "A ti" od MC Stojana.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen

Podsetimo, za vreme renoviranja salaša dogodila se provala. Lopovi su tada ukrali sav alat, a pre tri godine pevačica je doživela neprijatnost kada je nepoznati muškarac upao na njen posed.

Nataša Bekvalac
foto: Printscreen/Instagram

On je navodno uspeo da prođe kapiju i pojavio se na vratima kuće, noseći pevačici poklon i cveće. Nataša mu se suprotstavila, zahtevajući da odmah napusti njenu kuću, što je čovek ubrzo i učinio.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:05

DA SLUŠAM NJENO MIŠLJENJE, HODALA BIH KAO ČASNA SESTRA Nataša Bekvalac nikad iskrenija: Otvorila dušu pred kamerom Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track