OVO SU NAJKRAĆI BRAKOVI NA NAŠOJ ESTRADI! Pukla tikva dok si rekao KEKS, a ovaj RAZVOD je misterija već godinama! PLJUŠTALE UVREDE
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, Damir Dervišagić

nisu imali sreće

OVO SU NAJKRAĆI BRAKOVI NA NAŠOJ ESTRADI! Pukla tikva dok si rekao KEKS, a ovaj RAZVOD je misterija već godinama! PLJUŠTALE UVREDE

Stars -

Brojne poznate ličnosti imali su neuspele brakove, a uzevši u obzir da su pod budnim okom javnosti, mnogi detalji ih njihovih života dospevali su u medijima nakon razvoda. Neki brakovi nisu izdržali ni godinu dana.

Leontina Vukomanović i Filip Pat

Leontina se udala u maju 2009, posle tri meseca zabavljanja sa violinistom Filipom Patom, a u aprilu 2010. rodila se mala Lucija. Taj brak je trajao tri godine. Leontina i Filip su se dogovorili da se raziđu jer su oboje zaključili da njihov brak, nažalost, ne funkcioniše kao u početku. Brigu oko svoje jedinice preuzeli su oboje, s tim što je pevačica dobila starateljstvo nad detetom.

Leontina, Filip Pat
foto: Marina Lopičić

Ognjen Kajganić i Aleksandra Jeftanović

Rukometaš i voditeljka tokom dve godine braka toliko su retko bili u javnosti da njihove zajedničke slike skoro i da nema. O razlozima razlaza nisu ni govorili, a okruženje je okrivilo njihovu čestu razdvojenost zbog karijera.

Aleksandra Jeftanović, Ognjen Kajganić
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Petar Strugar i Ivana Nikolić

Početkom decembra 2013. godine Petar Strugar i šest godina starija koleginica Ivana Nikolić venčali su se na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije. Posle više od godinu dana nakon venčanja poznati umetnici odlučili su da se rastanu. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Ivana Nikolić, Petar Strugar
foto: Marina Lopičić, Ana Paunković

Aleksandra Radović i Dejan Nikolić Džoni

Pevačica je još kao studentkinja bila u vezi, a kasnije i u braku s bubnjarem Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru. Međutim, posle dve godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra rešila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao, pisali su mediji.

Ljubav, Veza, Brak, Aleksandra Radović, Razvod, Bubnjar
foto: Damir Dervišagić

Dado Polumenta i Selma Mekić

Dado i Selma su brak sklopili 2012. godine u Novom Pazaru, po islamskim običajima, ali se on nije dugo potrajao. Nakon samo pet i po meseci braka, pevač se razveo od svoje supruge, veroučiteljice Selme. Kako su mediji tada pisali, razlog njihovog razlaza bio je pevačev povratak izlascima, noćnom životu i fotografisanju sa nepoznatim devojkama.

Selma Mekić, Dado Polunenta
foto: Tamara Trajković, Instagram

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel i Jovana bili su braku nešto više od tri meseca. Oni su se upoznali i zavoleli na “Farmi”, a onda su velikom svadbom zapečatili ljubav. Međutim, ubrzo su počeli da optužuju jedno drugo za razne loše stvari, a Jovana je rekla da je kod Danijela “jela samo sendviče”. Jvana je u svom saopštenju upućenom medijima rekla kako je Danijel homoseksualac, dok je on za nju govorio da je divljakuša bez manira.

Jovana Nikolić, Danijel Alibabić
foto: Marina Lopičić

Slađa Delibašić i Milan Pejović

Slađana Delibašić, posle razvoda od Đoleta Đoganija, udala se za 15 godina mlađeg Milana Pejovića sa kojim je bila u braku svega deset meseci.

Slađa Delibašić, Milan Pejović
foto: Aleksandar Jovanović

Dunja Ilić i Saša Grujić

Pevačica je šokirala domaću javnost kada je objavila da se udala za Sašu Grujića iz Vranja, za kog niko do tada nije čuo. U roku od nedelju dana od kako je upoznala Sašu Dunja se verila, u narednih mesec dana ona se udala, a razvela se nakon mesec i po dana braka.

Dunja Ilić
foto: Facebook

kurir.rs

Bonus video:

00:46

U ovom luksuzu odmara Dara Bubamara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track