U DRUŠTVU SVETSKE FACE! Severina uživa sa ovim POZNATIM GLUMCEM na luks odmoru: Svi komentarišu kako je GLEDA: "Zaljubio se"
Foto: Printscreen/Instagram

SVE JOJ JE POTAMAN

U DRUŠTVU SVETSKE FACE! Severina uživa sa ovim POZNATIM GLUMCEM na luks odmoru: Svi komentarišu kako je GLEDA: "Zaljubio se"

Stars -

Severina Vučković se trenutno nalazi u luksuznom letovalištu - francuskom gradiću Sen Tropeu. Ona se odatle oglašavala na društvenoj mreži Instagram, a mnoge je iznenadila njena poslednja objava.

Pevačica je, naime, objavila fotografiju sa holivudskim glumcem Džaredom Letoom, što je bilo iznenađenje za sve.

Glumac, specifičan po svom jedinstvenom stilu oblačenja, nosio je kombinezon u plavim nijansama, dok je u ruci držao pink kačket, dok je pevačica nosila haljinu koja je posebno istakla njen dekolte.

"On se zaljubio", "Pronađite sebi nekog ko će vas gledati kao Džared u Severinu", "Kako te gleda", "Ostvarila si moj san", "Kao Barbi i Ken" - bili su samo neki od komentara ispod Severinine objave.

Pevačica je u objavi ranije pokazala kako se provodi, pa se tako moglo videti da uživa u ispijanju šampanjca sa dragim ljudima i dobroj hrani.

Kurir.rs/ 24 sata.hr

Bonus video:

02:03

SEVERINA SE UNAKAZILA, TRI PUTA JE POLUPALA NOS! Jelena Maćić sasvim otvoreno o pop zvezdi, a evo šta je rekla o njenom FILMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track