OVO JE KRIO VIŠE OD MESEC DANA! Andriji Kuzmanoviću drugarica rodila sina, a evo na koga liči beba i sta kaže glumac
Foto: Antonio Ahel

ekskluzivno otkrivamo

OVO JE KRIO VIŠE OD MESEC DANA! Andriji Kuzmanoviću drugarica rodila sina, a evo na koga liči beba i sta kaže glumac

Stars -

Andrija Kuzmanović (39) pre mesec dana postao je otac, ekskluzivno saznaje Kurir. Glumcu je njegova bliska prijateljica rodila sina, a u želji da zaštiti privatnost svojih najbližih, nije želeo da govori na ovu temu, te samo njemu bliski ljudi znaju da se ostvario kao roditelj.

najbolje serije sarajeva, Andrija Kuzmanović
foto: Nemanja Nikolić

Andrija se upravo iz tog razloga nije dugo zadržavao na filmskom festivalu u Sarajevu. On je želeo da vreme provede s tek rođenom bebom, te je otkazao sve obaveze i intervjue.

Kako smo saznali od našeg izvora, Andrija i majka njegovog deteta nisu nikad bili u vezi. Oduvek ih je povezivalo prijateljstvo, a u jednom trenutku između njih se javila strast. Kad se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o detetu, iako nisu u ljubavnom odnosu.

- Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. S majkom svog deteta poznaje se ceo život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno - kaže sagovornik Kurira blizak Kuzmanoviću.

Hotel 88, Andrija Kuzmanović
foto: ATA images

- Ne komentarišem svoj privatni život - kratko je poručio glumac za Kurir.

Andrija Kuzmanović često je isticao da želi da ima veliku porodicu i da je na putu da je uskoro osnuje.

- Kad neke stvari rešiš sam sa sobom, lako ćeš ih rešiti i sa svima drugima. Priželjkujem sebi porodicu, o tome sam toliko puta govorio. U mom poslu moraš da radiš previše, da zaboraviš na kuću i na porodicu, barem trenutno u mojoj situaciji, da bi mogao da živiš lepo i kako si priželjkivao ceo život. Odricanje je veliko, naravno dođe i nagrada neka, kako materijalna tako i duhovna. Sigurno se ne bavim glumom da bih bio milioner. Naravno, voleo bih da jednog dana to postanem od mog posla, ali znamo gde živimo i svesni smo toga. Tako da mogu i da postanem, ali moram da radim toliko da ne viđam nikog - izjavio je pre nekoliko godina za medije glumac.

Milovan Jakšić, Montevideo
foto: FOTO: MONTEVIDEOPROJECT.COM

Andrija Kuzmanović proslavio se ulogom golmana Milovana Jakšića Jakše u filmu "Montevideo, bog te video". Pre rođenja naslednika, 5. juna proslavio je 39. rođendan, a kum mu je kolega Nenad Heraković. On se nikad u javnosti nije pojavljivao sa svojim izabranicama, te se o njegovom ljubavnom životu malo zna. Samo je jednom u junu 2021. godine priznao da je zaljubljen, ali detalje nije otkrivao.

Nenad Heraković
foto: Damir Dervišagić

- Jesam, jako sam zaljubljen, ljubav je nešto što nas pokreće. Često sam bio tužan zbog ljubavi... Nikad se ne zna, možda svadba bude idućeg leta - rekao je Kuzmanović tada, ali do te priželjkivane svadbe nije došlo.

Stars, Stars 29.08.2023.
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

NAGRADE SU POTVRDA TRUDA, RADA I ODRICANJA Kuzmanović u Sarajevu otkrio: Ovde deluje kao da smo svi nagrađeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track