"ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU" JK osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Ja sam tekstopisac, A OPROBALA SAM SE I U OVOME
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU" JK osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Ja sam tekstopisac, A OPROBALA SAM SE I U OVOME

Stars -

Jelena Karleuša pojavila se u Novom Bečeju u sklopu jedne manifestacije gde je zapevala pred tamošnjom, mnogobrojnom, publikom.

S obzirom na to da je ona na svom albumu bila autor i koautor, ekipa Kurira je bila znatiželjna, pa ju je upitala da li bi za neku svoju koleginicu napisala pesmu.

- Kada neko piše pesme, odnosno tekstove, ja sam tekstopisac, mada sam se oprobala i u kompoziciji, jako je bitno da se neko nađe u tom tekstu. Tekst mora biti prilagođen osobi koja peva, kako bi je iznela na pravi način - rekla je popularna pevačica.

00:51

ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU Jelena Karleuša osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Da li bi pisala tekst kolegama?

Potom je pomenula skandal kada je muž pokojne Marine Tucaković želeo da naplati svako izvođenje pesama koje je Marina napisala JK, čak iako je ona uredno platila te tekstove:

- Kada je reč o Futi, moram reći da se govori o ozbiljnom kriminalcu koji zloupotrebljava svoju pokojnu ženu na najružniji mogući način gasi njen radi. Sigurna sam da Marina zna za ovo da joj ne bi bilo dobro i da se ne bi složila sa njegovim delima. Uvek postoji sud, biće kažnjen za svoja nedela. Neko ko decenijama stvara ne zaslužuje da suprug radi sa tim kako želi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Jelena Karleusa otkrila sce detalje o odnosi sa Duskom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track