OVA ŽENA RASKRINKALA ALEKSANDRU I ZVEZDANA! Progovorila o AFERI, pomenula i Bilala, evo šta je Nikolićeva sve radila u Zadruzi
Zvezdan i Aleksandra, Foto: Ana Paunković

nema nazad

OVA ŽENA RASKRINKALA ALEKSANDRU I ZVEZDANA! Progovorila o AFERI, pomenula i Bilala, evo šta je Nikolićeva sve radila u Zadruzi

Rijaliti -

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", gde je komentarisala razne teme i gledaocima davala odgovore na sva pitanja koja su ih interesovala.

Aleksandra je tokom noći pričala i o svom odnosu sa bivšom cimerkom i drugaricom, Milicom Veselinović, za koju nije imala lepe reči, iako su pred sam kraj "Zadruge 6" zakopale ratne sekire.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Međutim, Milica nije želela da ostane imuna na reči koje je Aleksandra sinoć u "Narod pita" rekla o njoj, pa se oglasila putem društvene mreže Instagram i brutalno joj odgvoorila. Veselinovićeva je odlučila da više ne štedi bivšu drugaricu, pa je na svom Instagram storiju progovorila i o flertu Nikolićeve sa Zvezdanom Slavnićem i Bilalom Brajlovićem, kao i o aferi "dron" i emocijama prema Dejanu Dragojeviću.

- Aleks reče da sam joj zlo učinila, budući da sam je štitila kad je rekla da se ohladila od Dejana, štitila njen flert sa Zvezdanom i igrarije sa Bilalom. Ako misli što sam rekla za dron, pa i ona je kao "dobar čovek i prijatelj" otišla na intervju i rekla da smo se Mensur i ja čuli tokom leta, i još druge laži, pritom i što sam joj rekla za Maju je odmah iznela. Trudim se da se držim po strani i ne komentarišem zadrugare, ali da neko pravižrtvu od sebe preko mene nema potrebe. Svi se zapitajte kako su se oni poneli prema meni pre nego krenu moje greške nabrajati - napisala je Veselinovićeva na društvenoj mreži Instagram.

Aleksandra  Nikolić
foto: Printscreen/instagram

Kurir / Srbija Danas

Bonus video:

10:31

STARS-EP104

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track