OČAJNIČKI POTEZ PRELJUBNIKA: Asmin moli produkciju za jednu stvar! Javno se oglasio i dao predlog: Velika svota NOVCA je u pitanju
Foto: Printscreen/Instagram, Kurir, Nemanja Nikolić

haos

OČAJNIČKI POTEZ PRELJUBNIKA: Asmin moli produkciju za jednu stvar! Javno se oglasio i dao predlog: Velika svota NOVCA je u pitanju

Stars -

Stanija Dobrojević ovih dana glavna je akterka skandala jer ju je učesnica "Elite" Aneli Ahmić okrivila da joj je otela muža Asmina Durdžića.

Osim što je i ona u centru skandala tu je i njen sada već bivši ečko, koji očigledno na sve načine pokušava da vrati starletu, pa se sada na svom Instagram profilu oglasio porukom koja je šokirala mnoge:

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

- Nudim 50.000 evra produkciji da stavimo Aneli na poligraf i da ponovi 20 mojih pitanja taj dan kad bude bio poligraf. Poslaću momka u produkciju sa 50.000 evra. - napisao je Asmin na svom profilu na Instagramu.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Podsetimo, Stanija je danas otišla za Kinu a na pitanja medija da li se možda pomirila sa dečkom ona je odgovorila da nije:

- Ne, nismo se pomirili. Pisao mi je noćas, ali stvarno nije došlo do pomirenja, treba mi sada da budem sama, da saberem misli da očistim od svega - rekla je Stanija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja