EVO KAD SU SE STVARNO RASTALI ANELI I ASMIR! Procurili svi dokazi zajedničkog života Stanijinog bivšeg i žene! (FOTO)
Foto: Kurir

EVO KAD SU SE STVARNO RASTALI ANELI I ASMIR! Procurili svi dokazi zajedničkog života Stanijinog bivšeg i žene! (FOTO)

Stars -

Iako Asmin Durdžić, bivši verenik starlete Stanije Dobrojević, tvrdi da se od nekadašnje partnerke Aneli Ahmić rastao još 2022. godine, nove prepiske bacaju drugo svetlo na njegove reči.

Naime, na Anelinom Instagram nalogu, za koji je zadužila osobu od poverenja, sada je osvanula prepiska koju je ona navodno vodila sa Asminom, a koja pokazuje da se rastanak dogodio u tekućoj godini.

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić
foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Instagram

Aneli je u to vreme bila sa svojom ćerkicom u Dubrovniku i svojom porodicom, i dobila je poruku da dođe po svoje stvari i dečje jer, kako je napisao, da od 19. nije tu i da ne zna kada će se vratiti. Tada je otišao za Ameriku. Oni su živeli zajedno tri godine do tog 19., kada je rekao da pokupi svoje stvari jer je otišao sa Stanijom u Ameriku - piše u opisu prepiski, uz dodatak:

Asmin Durdžić
foto: Printscreen

- Tako da, Stanija, ne lupetaj gluposti govoreći da on sa njom nije živeo ni u vanbračnoj zajednici. Da li imaš barem jedan gram mozga?! - zaključuje se u opisu uz prepisku koju možete pročitati u nastavku.Sa druge strane, Asmin je objavio drugu prepisku, ističući da je sa Ahmićevom raskinuo 12. oktobra, uz opis: "Evo kada sam raskinuo sa Aneli. To što izlaze neke prepiske kako sam ja njoj pisao nešto otkad sam sa Stanijom, pisao sam jer sam očekivao da će priznati ljudski da imam dokaze da nije žrtva prevare."

Asmin Durdžić
foto: Printscreen

kurir.rs/puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track