"NERVIRAJU ME KOLEGE KOJE SE PRENEMAŽU" Miroslav Ilić o zabranama, koncertu, Breni i Miri Antonović: Taj problem imam 20 godina
Foto: Kurir televizija

a ovako reaguje na bakšiš

"NERVIRAJU ME KOLEGE KOJE SE PRENEMAŽU" Miroslav Ilić o zabranama, koncertu, Breni i Miri Antonović: Taj problem imam 20 godina

Stars -

Miroslav Ilić na konferenciji za novinare povodom koncerta "Moravsko predvečerje" koji će se održati 28. sepmtembra u "MTS dvorani" u organizaciji Ace Sofronijevića, stao je pred medije i odgovorio na sva pitanja koje su mu postavljali novinari.

Pevač je najpre progovorio o zabranama koje pojedini političari u regionu "udaraju" našim izvođačima:

Miroslav Ilić
foto: Kurir televizija

- Dobro, sinko moj, ta frka je nastala pre dva, tri meseca, a ja je doživljavam već 20 godina i nemam porblem s tim. Oni kažu:"Ne možeš kod mene da pevaš", ja kažem:"Doviđenja". Oni kažu:"Može", ja kažem:"Dobro" - objasnio je Ilić koji tvrdi da mu bakšiš ne prija, posebno na koncertima:

- Nisam od onih koji obožava takvu vrstu... Na veselju nekom ne bežim, ali kad je koncertni nastup, ne prija mi to da neko želi da pokaže naklonost na takav način.

Na pitanje da li se priprema za koncert koji ga čeka u Areni pevač je odgovorio vrlo kratko:

Miroslav Ilić
foto: Petar Aleksić

- Šta tu ima da se sprema. Sad da mi kažu pevaš za sat vremena, ja sam spreman. Šta ima posle 50 godina da se pripremam.

Ilić je onda i izjavio da mu je užasno to što se njegove kolege prenemažu:

- Užasno me nervira to što se moje kolege prenemažu, pa moram ovo pa moram ono... ali dobro, šta da se radi.

Miroslav je prokomentarisao i svoju izjavu da mu je potrebno 3.000 evra mesečno:

- Ma ni u ludilu nisam to rekao. Ja sam bar neko ko je poznat po tome da ne voli da priča o parama.

Pojedini izvođači, pogotovo ovi mlađi brzo izgube glas, kako to komentarišete?

- To je raubovanje, to je rudarski. Klubovi, diskoteke, svadbe, veselja često nastupanje rauboje glas. Ja sam imao turneje ranije po 40 dana, širom Jugoslavije. Ovo što oni rade mislim da je mnogo napornije. Ovo je nesiguran zanat. Danas jesi sutra nisi.

Kako se nosite sa lošim vestima o vama, da li se iznervirate?

- Ma ja sam na to oguglao davnih dana. Jednom je jedan novinar objavo jako loš tekst o Šabanu Šauliću, i ja ga pitam kako si mogao? A on mi kaže: Ovako. Kako vi tražite dobar tekst za pesmu da bi bila hit, e tako i ja tražim tekst o nekom od vas koji će biti hit. I meni je od tada sve jasno.

Mirjana Antonović, Miroslav Ilić
foto: ATAImages

Kakva je trenutno situacija između vas i Mirjane i Lepe Brene. Da li bi ste nekada ponovo u duetu zapevali sa Brenom, kao nekada kada ste harali Jugoslavijom?

- Čuće se. Samo ću to da kažem. Čuće se. A što se tiče pevanja sa Brenom neće doći do toga. Sve što je bilo sa našom saradnjom ostalo je u Jugoslaviji.

Kurir.rs

Bonus video:

06:50

Miroslav Ilić intervju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track