"OSMAN I JA DOGOVARAMO VIĐANJE NA VEČERI" Oglasila se Nataša, objavila RAT i šokirala izjavom: Vraća se bezobrazna Šavija!
Foto: Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

skandal

"OSMAN I JA DOGOVARAMO VIĐANJE NA VEČERI" Oglasila se Nataša, objavila RAT i šokirala izjavom: Vraća se bezobrazna Šavija!

Stars -

Rat između Nataše Šavije i Osmana Karića nedavno je dobio neočekivani epilog, kada je starleta odlučila da mu sve oprosti.

Nakon priznanja i sklapanja primirja pljuštali su komentari osude i nepoverenja, te se Nataša ponovo oglasila i uputila novu provokaciju.

Nataša Šavija
foto: Printskrin/Instagram

- E ljudi, znate šta? Osman i ja se dogovaramo za neko viđenje na kafi ili večeri, tako da vam šaljem selfi obavezno! Hteli ste bezobrazluk, dobićete ga! Ona stara bezobrazna Šavija, koju zabole baš uvo šta vi mislite se vraća na velika vrata! Slobodno me pljujte, jedite go*na, mislite šta hoćete, j*** mi se. Niste mi niko i ništa - napisala je Nataša.

Nakon ovog storija, usledila je nova lavina komentara i kritika, ali Šavija nastavlja po svome. Da li će starleta obeći stori zaista i objaviti, ostaje nam da ispratimo.

Nataša Šavija
foto: Privatna arhiva

Podsetimo, 1. maja ove godine Nataša Šavija završila je u bolnici nakon brutalnog nasilja za koje je optužila Stefana Karića. Zbog tešlih telesnih povreda nekoliko puta se operisala kako bi svoje lice vratila u prvobitno izdanje.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Nataša Šavija izjava iz bolnice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja