PRVE PORODIČNE FOTOGRAFIJE IZ ALBUMA ANE KORAĆ! Ponosno pokazala svoje najmilije, dirljivi trenuci oduševili fanove (FOTO)
Foto: Pritnscreen

PRVE PORODIČNE FOTOGRAFIJE IZ ALBUMA ANE KORAĆ! Ponosno pokazala svoje najmilije, dirljivi trenuci oduševili fanove (FOTO)

Stars -

Ana Korać nedavno je postala majka i na svet je donela dečaka. Iako je ona tokom drugog stanja bila u medijskoj ilegali, sad redovno svoje lepe trenutke deli sa pratiocima na društvenim mrežama, ali sina, kao i izabranika vešto krije.

Ana Korać
foto: Printskrin/Instagram

Naime, retko prikazuje porodicu i ne govori mnogo o njima, zbog čega malo ko zna da Ana ima i rođenog brata, a sada je njena familija imala veliki povod za slavlje.

Ana je zablistala u beloj haljini, koja je apsolutno sve pokrila i sa porodicom išla na venčanje, a pretpostavlja se da je u pitanju bio neko blizak, obzirom da su istom prisustvovali i njen rođeni brat, majka Ljiljana, kao i baba i deda, sa kojim je pozirala, pa sve javno pokazala.

Anina majka podelila je slike sa familijarnog venčanja, te smo imali priliku da vidimo i kako izgleda Anin rođeni brat koji se nikada ne pojavljuje u javnosti.

"Sinko" - napisala je Anina majka ispod svoje objave.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:28

Ana Korać proslavila 29. rođendan, tanjiri i escajg od pozlate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja