UNUK CAKANE IZRASTAO U PRAVOG ŠMEKERA! Bavi se sportom, zanima ga samo JEDNA STVAR, evo zašto devojke gube glavu za njim! (FOTO)
Foto: ana Paunković

ponosna baka

UNUK CAKANE IZRASTAO U PRAVOG ŠMEKERA! Bavi se sportom, zanima ga samo JEDNA STVAR, evo zašto devojke gube glavu za njim! (FOTO)

Stars -

Dragica Radosavljević Cakana nikada nije krila koliko je srećna žena. Već više od dve decenije u skladnom je braku sa advokatom Nebojšom Negićem, koji je sa puno ljubavi prihvatio njenu ćerku Maju iz prvog braka i njene unuke.

Unuk Dragice Radosavljević Cakane, kao i njegove dve sestre, ceo su svet svoje bake.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir TV

Cakanina ćerka Maja sa suprugom i decom već godinama živi u Rusiji, a detalje iz njihovog života povremeno otkrije ponosna baka i majka, naravno kada za to dobije dozvolu od svojih najmilijih. Tako je prošle godine javnosti predstavila unuku Dunju, koja je rešila da krene njenim stopama i snimila svoju prvu pesmu. Pored Dunje, i mlađa unuka Mirka bavi se muzikom i pohađa časove gitare.

Dragica Radosavljević Cakana, Nebojša Negić
foto: Damir Dervišagić

Sa druge strane, unuk Dragice Radosavljević Cakane, jedini u porodici ne bavi se muzikom. Njega zanimaju automobili, te se nedavno prijavio na amatersko takmičenje u trkanju običnim, četvoro-taktnim kartinzima.

Cakana
foto: Printscreen Instagram

Fotografiju sa ovog takmičenja objavila je ponosna baka, a devojke su izgubile glavu za Urošem, koji je izrastao u veoma zgodnog momka.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

03:18

CAKANA PRAVI DUET SA OPERSKOM PEVAČICOM! Snimila dupli album sa izvornim pesmama i poručila: Kad nešto zacrtam, TO UVEK OSTVARIM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja