"NIJE IMALA GDE DA VRŠI NUŽDU" Isplivali novi šok navodi o Aneli i njenoj porodici: "Odnela mi 46.000 €, a njena sestra..."
Foto: screenshot

Asmin tvrdi

"NIJE IMALA GDE DA VRŠI NUŽDU" Isplivali novi šok navodi o Aneli i njenoj porodici: "Odnela mi 46.000 €, a njena sestra..."

Stars -

Aneli Ahmić u rijalitiju "Zadruga" rekla je javno u rijalitiju "Zadruga" kako ju je muž Asmin Durdžić ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

A sada je Durdžić istakao da njegova bivša nije živela u svili i kadifi sve dok se on nije pojavio u njenom životu, iako ona suprotno tvrdi u svojim javnim istupima.

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić
foto: Petar Aleksić, Printscreen:instagram/ANELI_HANCY, Shutterstock, Instagram

- Renovirao sam im rodnu kuću u Dubrovniku, nisu imali toalet gde da vrše nuždu. Crno na belo sam im poslao 43.000 evra kako bi renovirali rodnu kuću od Aneli - priča Asmin za medije i dodaje:

Aneli Ahmić
foto: Kurir

- Aneli nije ništa imala, ona i njeni roditelji su prevaranti. Njena majka nam je iz kuće u Sarajevu odnela 46.000 evra, a njena sestra 13.000 evra. Ni dan danas nisu vratile te pare. Aneli mi se žalila, plakala, čak se i potukla sa majkom, u tom trenutku sam joj rekao da se ponovo vrati za Sarajevo, jer mi je bilo žao nje i naše zajedničke ćerkice - poručuje Asmin za medije.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track