"HOĆETE DOKAZ DA ANELI VARA NACIJU?" Nove tvrdnje o kontroverznoj učesnici razdrmale javnost: "Još tad je potpisala ugovor sa..."
Foto: Printscreen TV Pink

ŠOK!

"HOĆETE DOKAZ DA ANELI VARA NACIJU?" Nove tvrdnje o kontroverznoj učesnici razdrmale javnost: "Još tad je potpisala ugovor sa..."

Stars -

Asmin Durdžić, bivši verenik starlete Stanije Dobrojević, ne prestaje da iznosi šok tvrdnje o bivšoj supruzi, zadrugarki Aneli Ahmić, a izuzetak nije bio ni današnji dan.

- Hoćete li dokaz da sestre Ahmić varaju celu naciju? Aneli je potpisala ugovor za "Zadrugu" u martu ili aprilu i od tada sprema priču svoju i varaju celu naciju. Nažalost, jedina osoba koja ispašta je Stanija, ali Aneli ispada za 20 dana, tako da je sve okej - napisao je Asmin na Instagramu.

Asmin Durdžić
foto: Printscreen Instagram

- Zamislite Aneli Ahmić i Sita Ahmić (prim.aut. Anelina sestra, nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa "Parovi") su se ufurale da su broj jedan i da su bolje od Stanije. To je kao da ja kažem da imam jaču podršku od Zlatana Ibrahimovića - dodao je Durdžić.

Njegova bivša supruga je, podsetimo, u rijalitiju "Zadruga 7 - Elita" optužila starletu Staniju Dobrojević da joj je rasturila brak sa njim.

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić, Asmin Durdžić
foto: Printscreen/Instagram, Kurir, Nemanja Nikolić

On tvrdi da nikada nije bio u braku sa njom, već da imaju dete i da joj redovno šalje novac za ćerku, ali ističe i da ga ona koristi. Tvrdi da je bio žrtva Anelinih ucena, a u prilog tome dostavio je dokaz u vidu glasovne poruke na kojoj se čuje kako ga ucenjuje za 20.000 evra i preti inspekcijama, o čemu se naširoko priča.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track