JK JOJ POSVETILA PESMU, A ZBOG NJENE SMRTI I DANAS PLAČE SRBIJA: Isplivala stara fotka jedne od najlepših pevačica ikada
Foto: Privatna Arhiva, Printskrin/Instagram

JK JOJ POSVETILA PESMU, A ZBOG NJENE SMRTI I DANAS PLAČE SRBIJA: Isplivala stara fotka jedne od najlepših pevačica ikada

Stars -

Slike iz detinjstva privlače veliku pažnju verovatno zbog toga što naše najveće zvezde izgledaju gotovo neprepoznatljivo.

Devojčica sa slike imala je izuzetne vokalne sposobnosti, a osim talenta za muziku, posedovala je izuzetan dar za igru i javni nastup.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen/Youtube

Rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu gde je završila osnovnu i srednju ekonomsku školu. Karijeru je započela kao plesačica u diskotekama, a potom je postala članica grupe “The Duck”.

Pesmom “Dačo, volim te” grupa je postigla popularnost među mlađom publikom širom Srbije, a ona donosi odluku da započne solo karijeru.

Prvi album snimila je 1997. godine za PGP RTS. Bila je vlasnica plesne škole u Beogradu, a jedno vreme živela je u Grčkoj gde je radila kao plesačica u tamošnjim klubovima.

Ubrzo njena muzička karijera kreće uzlaznom putanjom, a pesma “Dečko Mi Je Umoran” bila je njen najveći hit. Duete je snimila sa Indirom Radić, MC Stojanom i Danijelom Alibabićem.

U seriji “Naša mala klinika” glumila je medicinsku sestru, a oprobala se i u ulozi pomoćnog voditelja kada je na prestoničkoj TV Palma vodila emisiju sa Milovanom Ilićem Minimaksom.

Dana 16. marta 2010. godine pronađena je mrtva u svom stanu u Beogradu, a pored nje se nalazilo telo njenog deset godina mlađeg dečka Filipa Kapisode.

Policijskim izveštajem utvrđeno je da je Filip, usmrtio nju, a potom i sebe.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić

O njenom odnosu sa Jelenom Karleušom se dosta pričalo i pisalo, a istina je tek kasnije izašla na videlo.

- Danas se navršava 4 godine od njenog svirepog ubistva. Ona me nije volela, to je godinama pokazivala javno. Nikada nisam uzvratila na uvrede jer sam uvek u njoj videla izmanipulisanu dušu deteta - izjavila je tada Jelena.

Ksenija Pajčin
foto: Printskrin/Instagram

A onda je u jednoj od njenih poslednjih TV emisija gde se pojavila rekla nešto što me je dirnulo: "Kupila sam karte za Karleušin koncert i jedva čekam da idem." To me je začudilo. Malo posle toga je ubijena.

Na mom koncertu u Areni, koji je ubrzo usledio, posvetila sam joj pesmu "Ko ovu dramu režira". Da se ne zaboravi najlepša žena koja je živela na ovim prostorima - napisala je tada JK na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša
foto: Ata images

Sada već sigurno znate da slike iz detinjstva pokazuju kako je izgledala pevačicaKsenija Pajčin čija se zvezda, nažalost, prerano ugasila.

Ksenija Pajčin
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

00:51

ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU Jelena Karleuša osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Da li bi pisala tekst kolegama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track