IVAN MARINKOVIĆ U BRAK UŠAO STABILAN! Bivši zadrugar vratio sve dugove, sada je KONAČNO SLOBODAN!
Foto: Printscreen/Instagram, Antonio Ahel/ATAImages, Ana Paunković

Pusti brigu

IVAN MARINKOVIĆ U BRAK UŠAO STABILAN! Bivši zadrugar vratio sve dugove, sada je KONAČNO SLOBODAN!

Stars -

Ivan Marinković je, po svemu sudeći, rešio sve svoje finansijske probleme.

Učesnik rijalitija oženio se prošlog petka u opštini sa Jelenom Ilić i svadbenom ceremonijom ujedno proslavio nov životni početak. Posle deset godina finansijske krize je stao na noge i vratio sve dugove.

Ivan Marinković
foto: Printskrin/Instagram

- Ivanu je nikad bolje u životu. Krenulo mu je. Rijaliti mu je promenio život. Dobro je naplatio svoje učešće i vratio sve dugove koje je imao. Zato je i želeo da napravi svadbu na kojoj je pozvao sve prijatelje kako bi obeležio novo razdoblje u životu. Nije mu bilo lako verujte mi. Ja ga poznajem dugo i baš je bio u problemima. Bilo je trenutaka kada nije imao ni za hranu, a nikoga nije bilo briga da mu pomogne. Sada je sve to iza njega, planira i neki biznis da pokrene, ali otom-potom. Dok je rijaliti programa on može da uđe i da zaradi novac. I svadbu je regulisao deo na kompenzaciju za reklamu,a deo je platio. Srećan je sa Jelenom i to se vidi - kaže njegov blizak prijatelj.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, Marinković je predhodnih godina vodio buran život. Tačno 2016. godine je uhapšen jer je krao u supermarketu. Krivicu je priznao, kao i to da ima problem sa alkoholom i da se lečio od zavisnosti. Pre nego što je postao rijaliti učesnik, javnost ga je znala kao muža pevacice Goce Tržan, sa kojom ima ćerku Lenu.

Goca Tržan, Ivan Marinković, Miljana Kulić
foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Ana Paunković

Kurir.rs

01:01

Danas u 17.10 časova na Kurir televiziji ne propustite novu epizodu emisije Pusti brigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track