RASTA NE ISPUŠTA ĆERKU IZ RUKU! Reper pokazao da je brižni tata, a njegov stajling na aerodromu je apsolutni HIT! PAPARACO
Foto: Printscreen/TikTok, Kurir

SVAKA ČAST

RASTA NE ISPUŠTA ĆERKU IZ RUKU! Reper pokazao da je brižni tata, a njegov stajling na aerodromu je apsolutni HIT! PAPARACO

Stars -

Stefan Đurić Rasta izuzetno je posvećen otac!

U to se uverio naš paparaco koji je repera uslikao na aerodromu u društvu ćerke koju je dobio tokom braka sa Anom Nikolić.

Rasta
foto: Printscreen/TikTok

Rasta je bio u totalno opuštenom letnjem stajlingu, havajskoj šarenoj košulji, beloj majici i šortsu. Kako je tog dana bilo nesnosno vruće, on je na nogama imao papuče, dok je na glavi imao beli "pecaroški" šešir, koji često nosi, a posebno otkad je ošišao dredove, po kojima je bio poznat.

Rasta
foto: Printscreen/TikTok

Njegova mezimica je sve vreme držala tatu za ruku, a nije ispuštala ni svoju igračku, dok su žurili na gejt kako bi se ukrcali na svoj let.

Podsetimo, Rasta je nedavno pričao o tome kako s ćerkom uvek voli da provodi posebno vreme.

Rasta
foto: Printscreen/TikTok

- Ja za nju uvek odvajam neko posebno vreme, tako će biti i ovog leta. Ići ćemo pred kraj leta zajedno na more, ovo je jako dinamično za nju - istakao je on i dodao:

- Trudim se da budem iskren, dosledan, nemam neke promene. Ja imam kod nje neko poštovanje i razgovaramo na drugarskom nivou. Nisam ja nju nešto razmazio, ja sam jednostavno korektan. Nikada nisam podigao ruku na nju, niti sam se prodrao na nju. Moj uticaj kod nje je ogroman. Ne volim da je izlažem ljudima i publici. Ako ikada bude bio momenat da želi da se bavi javnim poslom, ja ću je podržati. Moramo da budemo pametni i neka sama odabere čime želi da se bavi - rekao je jednom prilikom Rasta.

Rasta
foto: Printscreen/TikTok, Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

04:13

ANA I RASTA TEMA DANA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Mezimici priredili čaroliju za rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja