UŽURBANO SPREMA DOM ZA BEBU! Biković na kompenzaciju oprema stan, evo šta je sve poručio!
Foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

Pripreme za najvažniji dan

UŽURBANO SPREMA DOM ZA BEBU! Biković na kompenzaciju oprema stan, evo šta je sve poručio!

Stars -

Miloš Biković spreman dočekuje trećeg člana svoje nove porodice. Poznati glumac i njegova devojka Ivana Malić postaće roditelji za pet meseci, pa je par rešio da do najsitnijih detalja opremi svoj životni prostor. On je zimus snimio reklamu za poznatu kuću nameštaja i dogovorio saradnju na kompenzaciju.

Ivana Malić, Miloš Biković
foto: Instagram/ivanamalic_

- Miloš voli da mu je sve potaman. Kako u glumi tako i u kući. Mesecima je krio da će postati otac i sada kada je vreme da se to saznao je i sam potvrdio srećne vesti. Zbog nove životne uloge on se bacio u pravu akciju, a pre svega mu je važno da u kući sve bude cakum-pakum kad beba dođe na svet. Snimio je reklamu za poznati salon nameštaja i dogovrorio da mu opreme stan. Dakle stare komade nameštaja će da zameni ganc novim. Ti komadi su jako skupi, cene se kreću do 300.000 dinara, pa na više u zavisnosti od veličine, marke i modela koji glumac želi - kaže naš izvor i dodaje:

Miloš Biković, Milos Bikovic, Ivana Malić, Ivana Malic
foto: Damir Dervišagić

- Zajedno sa budućom suprugom odabrao je komade koji treba da im stigu u njihov dom u kojem uveliko žive zajedno. Ivana je u poodmakloj trudnoći, a uskoro će i sobu za bebu da opremaju. Ona se oseća odlično u drugom stanju, a presrećni su što će uskoro postati roditelji - prića naš sagovornik blizak glumcu. I sam Biković je radost o prinovi podelio na društvenim mrežama sa svojim pratiocima.

Miloš Biković, Ivana Malić
foto: Printscreen Instagram

- Srećni smo što čemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim recima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je predstavnik sedme umetnosti.

Stars Naslovna
foto: Promo

Kurir.rs

01:12

MILOŠ BIKOVIĆ SEDEO U KAFIĆU, PA SPAZIO KAMERE, SAMO JE OVO URADIO! Nije moglo da prođe bez fanova: Pao i zagrljaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track