BILA JOJ GOST NA SVADBI, A ONDA SE UDALA ZA MLADOŽENJU! Najveća estradna svađa zbog OTIMANJA muža "Proplakali smo zbog nje"
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

skandal koji je tresao bivšu jugu

BILA JOJ GOST NA SVADBI, A ONDA SE UDALA ZA MLADOŽENJU! Najveća estradna svađa zbog OTIMANJA muža "Proplakali smo zbog nje"

Stars -

Mnogo puta bili smo svedoci prepirki, rasprava i prepucavanja javnih ličnosti, kako putem medija tako i poslednjih godina, preko društvenih mreža. Sukob Zorice Brunclik i Vesne Zmijanac datira, međutim, iz vremena mnogo pre pojave novih tehnologija, ali je uprkos tome u javnosti ostalo zabeleženo da dve pevačice nisu razgovarale čak 30 godina.

Miroljub Aranđelović Kemiš, Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik, svadba, Kemiš
foto: Privatna arhiva

Razlog svađe bio je Vesnin bivši, a Zoričin sadašnji muž - harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš. Zorica je bila gost na svadbi Vesne i Kemiša, a pričalo se da joj je nakon toga "preotela" muža.

"Moja porodica i ja smo pre 25 godina mnogo plakali zbog Vesne. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Upoznala sam je kao pevačicu koja je pevala na vašarima i na Ibarskoj magistrali. Tada je imala samo dve pesme, 'Vetar duva oko kuće' i 'Ori, Mile, al' duboko'. Onda je upoznala Kemiša, za kog se udala, ja sam im čak bila na svadbi i nosila poklon", pričala je Zorica Brunclik svojevremeno za medije.

Zorica Burnclik
foto: Printscreen/Magazin IN

"Dok su njih dvoje bili u braku, Kemiš joj je dao prelepu pesmu 'Nevera moja', a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujući njihovom razvodu. S tim u vezi, ona je za jedne čitane novine dala izjavu sa velikim naslovom 'Drugarica mi je otela muža' i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa moćnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena", govorila je ranije Zorica.

Vesna Zmijanac
foto: Kurir televizija

Vesna Zmijanac je 2000. godine u svom, kako ga je nazvala, "pokušaju autobiografije" pod nazivom "Kad zamirišu jorgovani" iznela detalje veze sa harmonikašem, kome je to bio drugi brak.

"U početku su naša viđanja bila retka, a veza klimava. Razdvojeni poslom, često stotinama kilometara daleko jedno od drugog, nismo bili baš nešto preterano vezani. Ali, računalo se da smo zajedno. U toj neobaveznosti ubrzo smo nekako i prekinuli naše zabavljanje. Kao kada neko dune u sveću. Mrak. Ništa. No, da se ne bih kasnije vraćala na to, želela bih sada da opišem naše ponovno zbližavanje, koje se na kraju završilo brakom. Mojim prvim brakom i jedinom svadbom (jedinom svadbom u mom životu na kojoj sam ja bila mlada). Posle našeg razlaza Kemiš se ubrzo oženio, ali je u tom braku ostao kratko. Period pevanja uz njega (kao i u vreme našeg kasnijeg zajedništva) ostao mi je u lepom sećanju. Posle brzog razvoda Kemiš je otišao u vojsku, a iz vojske pravo u moj stan i u brak sa mnom", napisala je u knjizi pevačica, koja je opisala i kako je izgledala njena i Kemiševa svadba.

"Svadba k’o svadba. Velika i lepa. Mnogo kolega i koleginica, koji naravno nisu odoleli da ne uzmu mikrofon. Pevali su svi. Čak i ja, iako sam se na početku trudila da budem prava mlada: vesela, ali smerna, dostojanstvena", navela je u knjizi, a onda se osvrnula i na razvod.

"Razvod nam je bio kao i brak: miran, suzdržan i dogovoren. Od Kemiša sam mnogo naučila, mnogo mi je u daljoj karijeri koristilo njegovo veliko muzičko iskustvo, umeće i znanje, koje mi je štedro prenosio. Razišli smo se u trenutku kada smo o istim (i zajedničkim) stvarima počeli različito da mislimo. Još nisam bila spremna da budem i supruga (u pravom smislu reči) i žena; ona na kojoj, kako kažu, počiva kuća. Nisam htela ni da budem u senci. Dece nismo imali, stare spone su polako pucale, novih nije bilo. I, kao najvažnije, nedovoljno me je privlačilo ono iza onih, tek odškrinutih vrata, vrata kraljevstva koje mi je (već i u tom trenutku) pripadalo. Moj put je bio (samo) moj put. Morala sam njim. Dokle god puta ima. Do vrha, ako već put ka vrhu vodi", napisala je Vesna.

Miroljub Aranđelović Kemiš, Vesna Zmijanac, Kemiš
foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Vesna je nakon razvoda od Kemiša sa doktorom nauka Vladom Jovanovićem dobila ćerku Nikoliju, a harmonikaš je u braku sa Zoricom dobio ćerku Zlatu. Iz prvog braka on ima i stariju naslednicu Jelenu, dok Brunclikova iz prethodnih brakova ima još troje dece - ćerke Mariju i Miljanu i sina Đorđa.

Pre nekoliko godina, Vesna i Zorica su, kako su pisali mediji, odlučile da zakopaju ratne sekire i pomirile su se.

Kurir.rs/LepaiSrećna

Bonus video:

02:40

VESNA ZMIJANAC ŠOKIRALA IZJAVOM O SVOJIM POROCIMA: Bila sam kao majmun, morala sam sve da probam! Jednom kolegi je poklanjala sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track