ONE VAŽE ZA NAJLEPŠE PRIRODNE VODITELJKE! Zbog njih muškarci ne odvajaju pogled sa malih ekrana, NEĆETE VEROVATI
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Izdvojile se

ONE VAŽE ZA NAJLEPŠE PRIRODNE VODITELJKE! Zbog njih muškarci ne odvajaju pogled sa malih ekrana, NEĆETE VEROVATI

Stars -

Tijana Jevtić, Jovana Joksimović, Ljiljana Stanišić, Marija Egelja, Irina Vukotić, Aleksandra Gudelj važe za jedne od najlepših TV lica kod nas.

Svaka ponaosob je sinonim za lepotu, rečitost i šarm.

One su uzor mnogima devojkama koje zbog njih sanjaju da budu pred svetlima reflektora. Interesantno je to da nijedna od njih za sada nije podlegla estetskim operacijama, već se neguju, vode računa o ishrani i na prirodan način održavaju lice i telo.

Jevtićeva je zaštitno lice medijskog servisa. Majka je dva dečaka. Uređuje i vodi sportski blok i često izveštava sa važnih sportskih događaja u zemlji i svetu.

Tijana Jevtić
Tijana Jevtićfoto: Facebook

Njena koleginica Jovana Joksimović osmehom ume da razvedri i najtmurnije jutro. Otkako je počela karijeru sa sedamnaest godina i dan danas radi Jutarnji program. U braku je i ima troje dece.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen/Youtube/K1 Televizija

I Aleksandra Gudelj važi za lice kojoj je osmeh ne silazi sa lica od početka, pa do kraja programa koji radi. Bila je loto devojka, ali i domaćica kratkog medijskog zabavnog formata. Majka je kao i Jovana troje dece.

Aleksandra Gudelj
foto: Printscreen

I naše TV lice za koju kažu da je čelična ledi od čijih saznanja i pera strepe mnogi Ljiljana Stanišić je privukla pažnju čim se pojavila na malim ekranima. Domaćica je nedeljnog popodneva na Kurir televiziji koje se emituje svake nedelje od 17:10 minuta.

Ljiljana Stanišić
foto: Zorana Jevtić

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na nacionalnom servisu Irina Vukotić, godinama neguje imidž fatalne plavuše. O njenom ljubavnom životu se malo zna, ali ne krije da je srećna i ispunjena žena.

Irina Vukotić
foto: Privatna arhiva

Marija Egelja je omiljena prezenterka vremenske prognoze.

Marija Egelja
foto: Privatna Arhiva

Lepe voditeljke rade na konkurentskim televizijama koje se iz dana u dan bore za rejting i to im odlično polazi za rukom.

Ljiljana Stanišić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Kurir.rs

04:42

POTRESNA ISPOVEST VODITELJKE DNK: Odložena emisija zato što je devojku MUŽ NA SMRT PRETUKAO, ona potom RAZBILA PROZOR I POBEGLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track