GLAS ANASTASIJE RILAK U NOVOJ SERIJI KURIR TELEVIZIJE! Posle "Prstena sudbine" peva i špicu "Jače od sudbine" Niže uspehe
Foto: Kurir Televizija, Zorana Jevtić

GLAS ANASTASIJE RILAK U NOVOJ SERIJI KURIR TELEVIZIJE! Posle "Prstena sudbine" peva i špicu "Jače od sudbine" Niže uspehe

Stars -

Anastasija Rilak postala je zaštitni znak kada je muzička špica za serije u pitanju.

Mlada pevačica izdominirala je vokalnim sposobnostima u hit seriji “Prsten sudbine”, koja se emitovala na Kurir televiziji, a sada je još jednom potvrdila zašto je njen glas pečat kada je uvodna numera serija u pitanju.

Anastasija Rilak
foto: Zorana Jevtić

Ona je snimila pesmu za novi serijski projekat “Jača od sudbine” koja će ove jeseni prikovati gledaoce Kurir televizije kraj TV ekrana. Reč je o melodrami koja u više od 100 epizoda prati život mlade devojke Nine, koja se kroz život ne probija zahvaljujući čudima iz bajke, već bez ičije podrške vodi neustrašivu borbu da od obične sluškinje postane vlasnica sopstvenog hotela. Istovremeno pokušava da odoli teškoj sudbini i ostane čovek i sačuva svoje najbolje osobine, koje će već od prvih epizoda kod publike izazvati simpatije. Serija obiluje nepredvidivim događajima, čestim obrtima i zapletima, kao i snažnim emotivnim scenama.

Anastasija Rilak
foto: Zorana Jevtić

Upravo takva je i Anastasija koja je pokazala da kada zapeva nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Rilakova je javnosti postala poznata učešćem u muzičkim takmičenjima "Pinkove zvezdice" i "Neki novi klinci", gde je briljirala scenskim i vokalnim nastupom. Sada je otišla korak dalje i snimila pesmu za hit seriju. Zahvaljujući specifičnoj boji glasa, koja je još više došla do izražaja u ovoj numeri, reči pesme ulaze u uši čim Anastasija zapeva, i nema sumnje da će gledaoci uživati i ove sezone.

Kurir

Bonus video:

00:31

JAČA OD SUDBINE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track