"ISPUNJENA SAM POSLE DUŽEG VREMENA" Majka Darka Lazića i potvrdila vezu sa Draganom, evo kako uživa s novim dečkom
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/ Facebook

romansa

"ISPUNJENA SAM POSLE DUŽEG VREMENA" Majka Darka Lazića i potvrdila vezu sa Draganom, evo kako uživa s novim dečkom

Stars -

Majka Darka Lazića, Branka Lazić, pronašla je sreću pored Dragana Paunovića, a vezu sa njim je sve do sada uspela da sakrije od očiju javnosti.

Branka se tim povodom oglasila i kratko je prokomentarisala vezu sa Draganom.

- Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti. Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena - kroz osmeh je rekla Darkova mama.

Gagi, Darko Lazić
foto: Petar Aleksić, Facebook

Tim povodom se oglasio i Dragan.

- Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno - počeo je Dragan.

- Ja često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji - dodao je Paunović, pa otkrio kako funkcioniše njihova veza s obzirom da je on konstantno na putu.

Dragan Paunović
foto: Printscreen/ Facebook

- Putujemo zajedno naravno, lepo je voleti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vreme zajedno, lepo provodimo vreme, cenimo se i poštujemo, a to je najbitnije - kazao je Dragan, pa otkrio u kakvim je odnosima sa Darkom.

- Što se tiče Darka on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cenimo i poštujemo, sve je lepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi naravno - otkrio je Dragan.

Darko Lazić, svadba, svadba Darko Lazića
foto: Petar Aleksić

I Darko Lazić se oglasio i potvrdio majčinu vezu, a za Gagija ima samo lepe reči. Pevaču nije drago što se piše o ljubavnom životu njegove majke jer njih dvoje nisu javne ličnosti.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

00:41

Darko Lazić iz prve pogodio jabuku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja