PEVAČICU URNISAO MUŽ: Kaže da izgledam kao opanak! Pričaju da joj on nije suprug već glumac iz turskih serija kojeg je unajmila
Foto: ATA Images

porodične tajne

PEVAČICU URNISAO MUŽ: Kaže da izgledam kao opanak! Pričaju da joj on nije suprug već glumac iz turskih serija kojeg je unajmila

Stars -

"Žena, majka, kraljica", iako nije njen hit, on najbolje opisuje pevačicu Maju Šuput. Ali, ima se tu još dosta za dodati: pevačica, voditeljka, preduzetnica... Sama za sebe kaže da radi kao konj, najpoznatija je, a i najpoželjnija gošća na svadbama, po svetskim aerodromima je godinama glumila invalida kako ne bi morala čekati u redu, sve dok je nije stigla karma - otkrila je slušaocima Happy FM-a.

Maja Šuput
foto: Printscreen/Instagram

- Volela bih na jedan dan osetiti šta je dosada, samo jedan dan! Pre deteta nisam imala taj dan, a nakon što sam dobila dete to se verovatno neće dogoditi nikada - ispričala je Maja.

Maja Šuput u nedostatku vremena je bila je vrlo dosetljiva i snalažljiva:

- Godinama sam se po svetskim aerodromima, tipa u Frankfurtu, izvlačila da imam slomljenu nogu, godinama, jer te onda voze i ne moraš čekati u redu nego ideš po prioritetu. Pri kupovini karte bih prijavila da mi trebaju invalidska kolica i na kraju sam slomila nogu - rekla je.

Pre dvadesetak dana, na nastupu u Dubrovniku, slomila je nožni prst, ali to je nije sprečilo da odradi sve dogovorene nastupe. Nikome nije ni rekla, osim Marku Grubniću koji je za iduće nastupe birao duge haljine i ravne cipele. Okružena je, kaže, pravim ljudima – svako od njih je najbolji u svome poslu i ona se u njega ne meša.

Maja Šuput
foto: Printscreen/Instagram

- Retko se dogodilo u 20 godina da sam rekla Marku Grubniću da mi se nešto ne sviđa. On vrlo retko i omane, ali obučem ja iako mi se i ne sviđa. Ja bih došla jednobojna ili dvobojna, jer sam privatno vrlo klasična i dosadna. Zato na sceni volim šokirati jer bi mi bila uvreda da prođem nezamijećeno - poručila je.

- Ne bih naravno htela nikoga uvrediti, ali kada idem do prodavnice, neprepoznatljiva sam i pitaju me: "Hoćete li i ove boce?" - našalila se.

Na sceni je pravi šoumen, u poslu pravi profesionalac, a s porodicom uživa.

- Privatno se ni ne češljam. Moj muž je rekao da kod kuće izgledam kao opanak, častimo se kod kuće i moramo se smejati, ali je zato ponosan kako izgledam uveče - po danu folklor, po noći Dior - rekla je Maja.

Kaže kako se tračevima ne zamara, ali da neki i dođu do nje.

Maja Šuput
foto: Pritnscreen

- Možda najčudniji koji sam čula o sebi je da moj muž zapravo nije moj muž nego glumac iz turskih serija kojeg sam unajmila ili da uopše nisam bila trudna, nego da sam imala surogat majku, a za slikanje stavljala jastuk... Naravno i sve, baš sve, sam operisala - rekla je.

Maja će uskoro objaviti novu pesmu, a najavila je i novi poslovni poduhvat.

- Biće prava bomba, ogromna saradnja, sve smo već rasprodali! - rekla je.

U budućnosti, kada sina Blooma upiše u školu na Floridi, želja joj je da tamo otvori mali, skupi butik hotel koji će imati sve što neko može poželeti.

Inače, za nju važi da je najbogatija pevačica na Balkanu.

Kurir/ Story.hr

Bonus video:

00:34

SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja