ŠOK OBRT! KARLEUŠA HITNO OBJAVILA SNIMAK ZORJE NA SVOM PROFILU! Svi su brujali o njihovom SUKOBU, a ovo sada će ZAPALITI BALKAN
Zorja i JK, Foto: ATA IMAGES Espreso, Printscreen

hit

ŠOK OBRT! KARLEUŠA HITNO OBJAVILA SNIMAK ZORJE NA SVOM PROFILU! Svi su brujali o njihovom SUKOBU, a ovo sada će ZAPALITI BALKAN

Stars -

Pevačica Zorja Pajić nakon takmičenja u "Zvezdama Granda" oprobala se na takmičenju "Pesme za Evroviziju", a onda se malo povukla.

Pored talenta, Zorju će publika najviše pamtiti po specifičnom odnosu sa Jelenom Karleušom, koja je nekada bila članica žirija u pomenutom muzičkom takmičenju.

JK je nakon što je Zorja komentarisala članove žirija "Zvezda Granda" na svom kanalu na Jutjubu, 'bacila pik' na Pajićku, te je nije štedela, već je vrlo često ostavljala bez svog glasa za prolazak.

Jelena Karleuša, Karleuša, Jelena Karleusa
foto: Damir Dervišagić

- Smatram da si se preozbiljno obukla. Za 24 godine, mlada, zgodna lepa... Nekako, tetkasto mi je. Postaruje te taj crveni karmin i haljina. Tvoje prvo pojavljivanje je bilo onako kako ja želim da te vidim. Ti si fantastičan pevač - rekla je tada Jelena, pa dodala:

- Nemoj da mi zameriš što ti nisam dala glas. Kada bude bilo najbitnije, ja se neću sećati tvog vloga, ja ću pošteno i fer glasati - završila je Jelena, koju su očito pogodile Zorijine reči.

O njihovom sukobu je nacija brujala danima, a izgleda da su sada zakopale ratne sekire.

Zorja Pajić
foto: Kurir TV, Shutterstock

Da nema "zle krvi" između bivše članice žirija "Zvezda Granda" i Zorje dokaz je njena najnovija objava na društvenoj mreži Instagram.

Pajićka je otpevala pesmu sa Karleušinog albuma "Omega", pod nazivom "Ja". Jeleni se ova izvedba dopala, te ju je podelila na svom storiju uz emotikone aplauza.

Inače, JK je ova numera izuzetno značajna, jer je po njenom priznanju autobiografska i za nju je tekst pisala u potpunosti sama.

Kurir.rs / Srbija Danas

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja