PRVO FILIPOVO OGLAŠAVANJE U JEKU AFERE "BLAŠKO"! Ovo su svi čekali, Prijovićki posvetio fotku, pa joj poručio samo JEDNO (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen/Instagram

primirje

PRVO FILIPOVO OGLAŠAVANJE U JEKU AFERE "BLAŠKO"! Ovo su svi čekali, Prijovićki posvetio fotku, pa joj poručio samo JEDNO (FOTO)

Stars -

Aleksandra Prijović izgleda da je rešila sve nesuglasice koje je imala sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem, a da su sada u dobrim odnosima, dokazuje i njegova čestitka povodom njenog 28. rođendana, koju je objavio na svom Instagram nalogu.

Filip Živojinović, Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram, Demir Dervišagić

Iako je poslednjih nekoliko dana glavna tema u domaćim medijima bila vest o navodnom skandalu na proslavi punoletstva ćerke Ace Pejovića čiji su glavni akteri bili Aleksandra, Filip i njen menadžer Danijel Blažić Blaško, koji se od pevačice skoro nikad ne odvaja, izgleda da je pevačicin rođendan bio povod da nesporazume ostave iza sebe i nastave dalje.

Aleksandra je na Instagramu dobila pregršt čestitki, a među prvima je i ona koju je objavio upravo Filip. U pitanju je njihova dosad nikad viđena fotografija iz lične arhive, na kojoj se vidi kako Filip nosi Aleksandru na leđima dok ona ne skida osmeh s lica i na sebi ima šorts i štikle. Radi se o slici koja je nastala na jednom koncertu na otvorenom pre nekog vremena.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Instagram

- Srećan rođendan, mama - napisao je.

Prijovićka je ubrzo na svom storiju podelila i čestitku koju joj je uputila Filipova majka, a njena svekrva Zorica.

- Srećno, najsrećnije, draga moja! Srećan rođendan - napisala je Filipova majka uz njihovu zajedničku fotografiju.

Aleksandra Prijović
foto: Printskrin/Instagram

Inače, kako saznajemo, pevačicu i njenog supruga nisu preterano uznemirile vesti o navodnom skandalu, a sva pažnja joj je poslednjih nedelja usmerena na poslednje pripreme za tri velika solistička koncerta koja ima sledeće nedelje u Beogradskoj areni.

Podsetimo, po prestonici i na društvenim mrežama širilo se nekoliko verzija navodnog skandala, a kako smo tad pisali, na proslavi je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera, sve zbog navodne Filipove ljubomore, jer je Aleksandru optužio da ga vara s menadžerom Blaškom.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram

Nakon što se priča pojavila u javnosti, pojedini mediji su pisali i o tome da je Prijovićka sve to teško podnela.

- Aleksandra se jako potresla zbog te priče, jer ceo grad bruji o tome, nema ko nije zvao nju i Filipa da pita šta se desilo. Ta priča kako ona vara Filipa s Blaškom je puštena još pre dve godine. Međutim, sada se opet pokrenula i još kako su se Filip i on žestoko posvađali. Aleksandra zna ko je tu priču plasirao, ali čeka trenutak kad će to da raspravi - rekao je naš izvor i dodao:

- U pitanju je njena koleginica koja očigledno ne može da podnese njen uspeh i to što će sada održati tri koncerta u Areni, to je boli, pa ajde da je blati i širi priče. Aleksandra je čak i plakala kad su počeli po Tviteru da šeruju to kako je došlo do skandala, pa ju je Filip smirivao. Blaško se takođe našao u nebranom grožđu, ništa momku nije jasno - preneli su mediji priče jednog od izvora.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

00:16

Aleksandra Prijović zakazala i drugu Arenu za 30.9. 2023.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track