"ZABRANIĆU DA SE O MENI SNIMA" Pevačica bez dlake na jeziku u emisiji Divan šou: Plakala sam posle tog filma, ipak JA TO NE ŽELIM!
Foto: Kurir

kurir tv

"ZABRANIĆU DA SE O MENI SNIMA" Pevačica bez dlake na jeziku u emisiji Divan šou: Plakala sam posle tog filma, ipak JA TO NE ŽELIM!

Stars -

U emisiji "Divan šou" kod voditelja i novinara Ivana Gajića gostovale su Beti Đorđević i Lepa Lukić pevačice koje su obeležile jednu i epohu i ostavile melodije koje se i danas slušaju.

Lepa Lukić, Beti Đorđević, Ivan Gajić, Divan Šou
foto: Petar Aleksić

Voditelj Gajić, poznat po čuvenom kvizu "Dezinformacija" u emisiji koji razotkriva istinu uz interakciju smajlija koje podižu učesnici, pitao je Đorđević šta misli da li je istina da se Lukić naljutila na to kako je prikazana u filmu "Toma Zdravković".

- To nije istina - odgovorila je Lukić, - svideo mi se film, ja sam se živa isplakala dok sam ga gledala, on je i napravljen tako da se zaplačeš - rekla je Lukić i naglasila:

- Ja kad umrem zabraniću da se o meni bilo šta snima! Evo me, snimaj sada, šta me snimaš kada zažmurim, neću da dodaju ko zna šta!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

05:13

DA KAŽEM DA HOĆU VIŠE BILA BIH ĐAVO! Lepa Lukić: Sve mi se ispunilo osim JEDNE ŽELJE za koju i vrapci znaju, a PESMA MI JE SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja