KAČAVENDI ZALEPLJENA ETIKETA NAJVEĆE TRAČARE! Miljana udarila tamo gde najviše boli, otkrila je apsolutno SVE, haos u Eliti
Milena Kačavenda, Foto: Printscreen

šok

KAČAVENDI ZALEPLJENA ETIKETA NAJVEĆE TRAČARE! Miljana udarila tamo gde najviše boli, otkrila je apsolutno SVE, haos u Eliti

Rijaliti -

U toku je biranje najveće tračare u ''Eliti''. Učesnici su se naošrili da svojim cimerima kažu sve što misle jedni o druguima.

Vesna je jedna od najvećih tračara. Onaj ko nema šta da kaže, pa mora da tračari okolo je Šan. Treća osoba koja isti tako voli da ide okolo naokolo i priča o drugima je Tamara. U spavaćoj sobi priča o svima - kazao je Lakić.

Većina ovde tračari, da se ne lažemo. Razlika je u tome što svi ćute o tome, te se ne zna ko šta kome misli. Moj Uroš priča o drugima, ali i za stolom ume da kaže asvoje mišljenje. Istina ih boli, ne treba da se kaje. Druga osoba je Milena Kačavenda. Ponižava devojke, a onda traži izgovore. Aneli i mene najviše komentariše. Priča svakakve laži o nama. Ona je najveće zlo. Treće mesto zauzimaju Marija i Vesna - kazala je Miljana.

Čuburac onaj ne zna gde se nalazi. On je prvi koji ide i ogovara druge. Uroš je drugi, a Marija treća - rekao je Aleksandar.

Kurir.rs / Pink

Bonus video:

10:25

STARS-EP127

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja